spot_img

Αυτό είναι το νέο Honda Accord (pics+vid)

H Honda παρουσίασε τη νέα γενιά του Accord και σύμφωνα με την ίδια την εταιρία, βλέπουμε την πιο πλήρη γενιά του μοντέλου που έχουμε δει ποτέ.

Το νέο μοντέλο είναι κατασκευασμένο στη νέα πλατφόρμα της εταιρίας και με τη χρήση αλουμινίου, το συνολικό βάρος έχει μειωθεί κατά 80 κιλά. Σε διαστάσεις, είναι 10mm κοντύτερο, έχει μακρύτερο μεταξόνιο κατά 55mm, ενώ το πλάτος αυξήθηκε κατά 10mm σε σχέση με τη προηγούμενη γενιά. Στο εσωτερικό έχει δοθεί επιπλέον προσοχή, με την ποιότητα και την άνεση να κυριαρχούν. Επιπλέον, βλέπουμε και μια οθόνη 8 ιντσών.

Το Accord διατίθεται σε τρεις εκδόσεις. Η πρώτη είναι με τον κινητήρα 1.5 λίτρων turbo, ο οποίος αποδίδει 192 ίππους και μπορείς να τον συνδυάσεις είτε με ένα χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων, είτε με ένα αυτόματο. Επιπλέον, έχουμε τον 2.0 λίτρων turbo από το Type R απόδοσης 252 ίππων και διαθέτει ένα 6άρι μηχανικό κιβώτιο ή το νέο 10τάχυτο αυτόματο της εταιρίας.

Τέλος, από το νέο Accord δεν μπορούσαν να λείπουν τα collision mitigation braking, lane departure warning, adaptive cruise control. Περισσότερα για το νέο Accord θα μάθουμε στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles