spot_img

Ανησυχεί για την θέση του στην KTM o Smith

O Bradley Smith βλέπει την πίεση προς το πρόσωπό του να αυξάνεται, με τον ίδιο να φοβάται πως θα χάσει τη θέση του στην ομάδα.

Ο Βρετανός δεν πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν του στο MotoGP, καθώς δεν έχει ενθουσιάσει στην εργοστασιακή ομάδα της KTM. Μάλιστα, μια σειρά από κακά και συνεχόμενα αποτελέσματα, ανάγκασαν τον CEO της εταιρίας, Stefan Pierer και τον διευθυντή του αγωνιστικού προγράμματος Pit Beirer να δηλώσουν πως μπορεί να τον αντικαταστήσουν.

Ο Mika Kallio αγωνίστηκε στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας στην Αυστρία και τερμάτισε μπροστά από τον Smith, πράγμα που σύμφωνα με τον Βρετανό δεν πρέπει να ξαναγίνει.

Δεν τρέφω αυταπάτες για την πίεση που υπάρχει προς το πρόσωπό μου, μετά από μια σειρά άσχημων αποτελεσμάτων. Έχω νέο αρχιμηχανικό που ελπίζω να με βοηθήσει. Δεν είναι εύκολο όμως για τον Esteban Garcia, αλλά έδειξε πανέτοιμος. Στο Silverstone δεν είχαμε δεδομένα κι έτσι ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα, όμως στο Misano θα είναι διαφορετικά. Κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε τα πάνω κάτω. Δεν είναι εύκολο όμως μέσα σε μια νύχτα να κάνεις θαύματα στο συγκεκριμένο άθλημα. Όμως κάθε μικρό βήμα που γίνεται οδηγεί σε καλύτερα αποτελέσματα. Οι άνθρωποι στην ΚΤΜ είναι φανταστικοί και με στηρίζουν κάνοντας ό,τι περνάει από το χέρι τους για να με βοηθήσουν. Ωστόσο στην Aragon θα είναι στο γκαράζ μαζί μας ο Mika Kallio κι αν με κερδίσει με την ίδια διαφορά όπως στην Αυστρία, τότε σίγουρα θα προκύψουν μεγάλα ερωτήματα.

Ο Kallio θα αγωνιστεί και στον αγώνα της Aragon ως έκτακτη συμμετοχή και αν καταφέρει να επικρατήσει άνετα του Smith, δεν αποκλείεται να του πάρει και την θέση.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles