spot_img

Απογοητευμένος ο Vinales, αποθέωσε τον Rossi

O Maverick Vinales αλλιώς περίμενε να εξελιχθεί ο αγώνας της Aragon, μιας και περίμενε να παλέψει για τη νίκη.

Ο Ισπανός αναβάτης της Yamaha, ξεκίνησε τον αγώνα από την pole position, όμως η χαρά του κράτησε μερικά μέτρα, μιας και έχασε την πρωτοπορία μέχρι την πρώτη στροφή. Από εκεί και πέρα, έχανε τη μία θέση μετά την άλλη, πέφτοντας μέχρι και στην 6η θέση.

Όμως, στο δεύτερο μισό του αγώνα ήταν πολύ καλύτερος και κατάφερε να ανέβει μέχρι και την 4η, που ήταν το καλύτερο που μπορούσε.

Προφανώς και είμαι απογοητευμένος. Σηκώθηκα με στόχο τη νίκη, αλλά τα πράγματα δεν ήρθαν έτσι. Είναι απογοητευτικό να δίνεις το 200% αλλά δεν έρχεται το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ειλικρινά δεν ξέρω αν με το μαλακό [ελαστικό] θα ήταν καλύτερα τα πράγματα. Δυστυχώς χάσαμε την ευκαιρία να δούμε σε τι επίπεδο είμαστε την Παρασκευή. Νομίζω πως κάναμε τη σωστή επιλογή. Δυσκολεύτηκα στους πρώτους γύρους αλλά μετά ανέβασα την απόδοσή μου.

Ο Vinales γνωρίζει ποιο είναι το μεγάλο πρόβλημα της M1, πράγμα που δεν του επιτρέπει να παλέψει για το πρωτάθλημα όπως αναφέρει.

Έχουμε προβλήματα με την πρόσφυση. Είναι ξεκάθαρο ότι με αυτά τα προβλήματα η μάχη για τον τίτλο γίνεται όλο και δυσκολότερη. Ευτυχώς με το μπροστά ελαστικό δεν έχουμε τα ίδια προβλήματα, αλλά πρέπει να σημειώσουμε πρόοδο γενικά με τη μοτοσυκλέτα.

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Valentino Rossi και ήταν εντυπωσιασμένος από τη μάχη που δώσανε, πράγμα που το ευχαριστήθηκε.

Ήταν μια ωραία μάχη και μου άρεσε, ίσως κάποιες από τις κινήσεις να ήταν στο όριο, αλλά το διασκέδασα. Στους πρώτους γύρους είχε περισσότερη πρόσφυση. Έκανε καταπληκτικό αγώνα και ήταν γρήγορος όπως τον ξέρουμε. Στην αρχή πίστεψα ότι θα κέρδιζε, αλλά στη συνέχεια άρχισε να αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα με εμένα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles