spot_img

Arrivabene: «Όνειρο μου να κερδίσει ο Kimi φέτος»

Ο Maurizio Arrivabene Μίλησε για τους λόγους που ανανέωσε ο Kimi Raikkonen και το όνειρό του να κερδίσει φέτος ο Φινλανδός.

Ο Raikkonen ανανέωσε για ακόμα μία χρονιά με την Scuderia Ferrari και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του δίπλα στον Sebastian Vettel και το 2018. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής πραγματοποιεί μια μέτρια χρονιά, ενώ στη βαθμολογία βρίσκεται στην 5η θέση με 138 βαθμούς, ακριβώς 100 λιγότερους από τον Lewis Hamilton.

Πολλά ήταν τα ερωτηματικά γύρω από την ανανέωση του Φινλανδού, με τον επικεφαλής της Ferrari να μιλά για το συγκεκριμένο θέμα.

Οι λόγοι του γιατί τον ανανεώσαμε είναι ξεκάθαροι για εμένα. Ο Kimi και ο Sebastian τα πήγαν εξαιρετικά τα τελευταία τρία χρόνια, έχοντας εξαιρετική συνεργασία μεταξύ τους. Νιώθουν πολύ καλά μαζί, όντας μέλη της ομάδας και μεταφέρουν το πνεύμα αυτό σε όλους τους εργαζόμενους. Νομίζω πως δεν υπήρχε λόγος να μην τους ανακοινώσουμε μαζί.

Ο Raikkonen είναι ο τελευταίος πρωταθλητής της Ferrari, κατακτώντας τον μοναδικό του τίτλο το 2007. Έκτοτε, η Scuderia έφτασε κοντά στη πηγή, αλλά δεν κατάφερε να πιει νερό. Μάλιστα, ο Φινλανδός έχει να κερδίσει αγώνα από την Αυστραλία του 2013 και πλέον είναι όνειρο του Arrivabene να κερδίσει.

Απέδειξε πως είναι ικανός να κερδίσει στο Μονακό. Επιπλέον, στην Ουγγαρία ήταν πολύ κοντά. Θα ήμουν πολύ χαρούμενος εάν ο Raikkonen καταφέρει και κερδίσει κάποιον αγώνα στο υπόλοιπο της σεζόν. Για εμένα, αυτό είναι ένα όνειρο, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει δουλέψει πολύ σκληρά. Εάν καταφέρει και κερδίσει, θα ήμουν μόνο χαρούμενος.  

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles