spot_img

Aventador S Roadster. Πιο Lamborghini δεν γίνεται

Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη της Aventador S Coupe, έρχεται η αποκάλυψη της Roadster έκδοση λίγες ημέρες πριν την επίσημη παρουσίαση της στην Φρανκφούρτη.

Η ολοκαίνουργια έκδοση του πιο πρόσφατου “ταύρου” της ιταλικής φίρμας, φέρει τη βάση της κλειστής έκδοσης, με τη διαφορά πως δεν υπάρχει η οροφή, με τα πάνελ να ζυγίζουν λιγότερο από 6 kg. Το καλό στην όλη κατάσταση, είναι η επιλογή στον χρωματισμό, με την Lamborghini να προσφέρει High Gloss μαύρο χρώμα, ματ μαύρο ή carbon με την τοποθέτηση και την αφαίρεση να γίνεται σε χρόνο ρεκόρ.

Διαφορετική είναι και η γεωμετρία της νέας ανάρτησης στο μοντέλο, με πολλές διαφοροποιήσεις να έχουν γίνει στα driving modes του λογισμικού ESC. Στην πρώτη της εμφάνιση, η Aventador S Roadster θα την δούμε σε αυτό το εξαιρετικό Blue Agir χρώμα, όμως οι ιδιοκτήτες της θα έχουν μια μεγάλη γκάμα επιλογών τόσο στο εξωτερικό, αλλά τόσο και στο εσωτερικό.

Στην καρδιά του θηρίου, βλέπουμε τον ατμοσφαιρικό κινητήρα 6.5 λίτρων, ο οποίος αποδίδει πλέον τον εντυπωσιακό αριθμό των 730 ίππους. Η αύξηση του βάρους στα 1625 kg για λόγους ακαμψίας δεν επηρεάζει τις επιδόσεις, καθώς τα 0-100 χλμ τα πραγματοποιεί σε μόλις 3 δευτερόλεπτα, με την τελική να αγγίζει τα 350 χλμ/ώρα.

Η παρουσίαση του κοσμήματος της Lamborghini θα γίνει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τις επόμενες ημέρες, ενώ όποιος θέλει να του παραδοθεί τον ερχόμενο Φεβρουάριο θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 313.666 ευρώ.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles