spot_img

Μπαχρέιν Test: To lineup των οδηγών

Το πρώτο test εντός της σεζόν είναι γεγονός με ομάδες και οδηγούς να θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δύο ημέρες δοκιμών.

Την Τρίτη 18/4 και την Τετάρτη 19/4 θα διεξαχθεί στη πίστα του Σακχίρ στο Μπαχρέιν ένα διήμερο τεστ δοκιμών, στο οποίο αρκετές ομάδες θα χρησιμοποιήσουν και αναπληρωματικούς οδηγούς.

Στην Mercedes επέλεξαν τον Lewis Hamilton να οδηγήσει την πρώτη ημέρα, με τον Valtteri Bottas να παίρνει καθήκοντα οδηγού τη δεύτερη. Αυτό σημαίνει πως στο επόμενο τεστ πρέπει να βάλουν έναν τρίτο οδηγό.

Στην Red Bull, o Daniel Ricciardo θα οδηγήσει τη πρώτη ημέρα, ενώ ο Pierre Gasly που φέτος αγωνίζεται στην Super Formula θα οδηγήσει την RB13 την Τετάρτη.

Η Scuderia Ferrari ο Antonio Giaovinazzi θα μοιραστεί τη πρώτη ημέρα δοκιμών με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Sebastian Vettel. O νικητής του GP Μπαχρέιν θα έχει ρόλο οδηγού και τη δεύτερη ημέρα.

Στην Force India, βλέπουμε την επιστροφή του Alfonso Celis στο cockpit του μονοθεσίου, ενώ την Τετάρτη θα μοιραστούν οι δύο επίσημοι οδηγοί της ομάδα, Perez και Ocon.

Δύο οδηγοί θα μοιραστούν το μονοθέσιο της Williams τη πρώτη ημέρα, με τους Lance Stroll και Felipe Massa να θέλουν να κάνουν μια παραγωγική πρώτη ημέρα. Την Τετάρτη θα οδηγήσει το μονοθέσιο ο πρώην δοκιμαστής της McLaren και νυν οδηγός του DTM, Gary Paffett.

Στην McLaren δεν θα δούμε τον Jenson Button να οδηγεί την MCL32 στο Μπαχρέιν. Ο Oliver Turvey θα οδηγήσει το μονοθέσιο την πρώτη ημέρα, ενώ ο Stoffel Vandoorne τη δεύτερη.

O Sean Galael θα αγωνιστεί με την Toro Rosso την Τρίτη, ενώ οι Carlos Sainz Jr. και Daniil Kvyat θα οδηγήσουν την STR12 την Τετάρτη.

Για την Haas, o Romain Grosjean θα οδηγήσει την Τρίτη, ενώ ο Kevin Magnussen την Τετάρτη.

Στην Renault, o Nico Hulkenberg θα οδηγήσει για την Γαλλική ομάδα την πρώτη ημέρα, ενώ ο Sergey Sirotkin θα βάλει τα πρώτα του χιλιόμετρα με μονοθέσιο του 2017 την Τετάρτη.

Στην Sauber επίσης δεν βρίσκουμε κάποια έκπληξη, με τον Ericsson την πρώτη ημέρα και τον Wehrlein τη δεύτερη.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles