spot_img

Brawn: «Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλλεται η Ferrari»

Ο Ross Brawn μίλησε για την επόμενη μέρα στην Ferrari και συνέστησε του Ιταλούς να κρατήσουν τη ψυχραιμία τους.

Το GP Σιγκαπούρης για την Ferrari ήταν το χειρότερο των τελευταίων ετών, μιας και μετά από 9 χρόνια και τα δύο της μονοθέσια δεν τερμάτισαν αγώνα (Το 2008 οι Raikkonen και Massa εγκατέλειψαν, αλλά ο Φινλανδός πήρε κατάταξη στην 8η θέση).

Ως αποτέλεσμα, η διαφορά στο πρωτάθλημα οδηγών έφτασε τους 28 βαθμούς ανάμεσα σε Lewis Hamilton και Sebastian Vettel, ενώ στο πρωτάθλημα κατασκευαστών είναι πάνω από 100. Τώρα, ο Brawn συνιστά ψυχραιμία στην Scuderia, μιας και το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλλονται, διότι όταν ήμουν μέλος της Ferrari ως τεχνικός διευθυντής, είχαμε ζήσει ανάλογες καταστάσεις. Έχουμε 6 αγώνες ακόμα, πολλοί βαθμοί είναι διαθέσιμοι και η Ferrari έχει ένα πολύ δυνατό πακέτο. Έχω την αίσθηση πως θα δούμε ακόμα περισσότερο δράμα μέχρι να φτάσουμε στο Abu Dhabi.

Στη συνέχεια, ο Βρετανός μίλησε για τον Hamilton και την εντυπωσιακή του οδήγηση στην Marina Bay.

Κατάφεραν να φέρουν τούμπα τα πράγματα την Κυριακή με εξαιρετικό τρόπο. Φυσικά και η σύγκρουση στην εκκίνηση τους βοήθησε, καθώς 3 από τους 4 οδηγούς που εκίνησαν μπροστά από τον Hamilton βγήκαν εκτός εξίσωσης. Ο Lewis όμως ήταν σε μεγάλη φόρμα. Ήταν τρομερά γρήγορος στο βρεγμένο και διαχειρίστηκε τα ενδιάμεσα ελαστικά καλύτερα απ’όλους. Στις επανεκκινήσεις κατάφερε να διατηρεί μια διαφορά από τον Daniel και στο στεγνό ήταν ανίκητος και ξανά διαχειριζόταν την ultra-soft καλύτερα απ’όλους.   

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles