spot_img

Brawn: «Τεχνολογία για διατήρηση ακρίβειας και σταθερότητας»

Το αφεντικό της F1 όσον αναφορά το αγωνιστικό κομμάτι, πιστεύει πως η υπάρχουσα τεχνολογία μπορεί φέρει σωστές αποφάσεις για τους αγωνοδίκες.

Το συμβάν του τελευταίου γύρου στο CoTA του Austin ανάμεσα σε Max Verstappen και Kimi Raikkonen έχει προκαλέσει τεράστια συζήτηση. Ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull, έκανε ένα εντυπωσιακό προσπέρασμα στον Φινλανδό της Ferrari με 3 στροφές να απομένουν για το τέλος. Όμως, επειδή παραβίασε τα όρια της πίστας για να το κάνει, δέχθηκε 5 δευτερόλεπτα ποινής και έχασε την 3η θέση.

Το αποτέλεσμα αυτό, έφερε μεγάλες αντιδράσεις στον χώρο του paddock και όχι μόνο, με τις απόψεις να διίστανται. Ο Brawn τώρα, έρχεται να δώσει τη δική του οπτική για το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο μπορούν να λύσουν η FiA και οι ομάδες.

Όταν ηρεμήσουν τα πνεύματα σε αυτό το επεισόδιο, θα ήταν καλό να δούμε υποθέσεις σαν αυτή με την FiA και τις ομάδες. Σε κάθε σπορ, η τεχνολογία γίνεται όλο και πιο σημαντική και επιτρέπει στους αρμόδιους να πάρουν τις σωστές αποφάσεις. Συμβαίνει μέχρι και στο ποδόσφαιρο, όπου ένα σύστημα με βίντεο υπάρχει σε πρωταθλήματα όπως της Γερμανίας και της Ιταλίας. Στην F1 έχουμε ήδη μια εκπληκτική τεχνολογία βίντεο, αλλά πιστεύω πως πρέπει να δούμε πώς να τη χρησιμοποιήσουμε, ώστε να διατηρήσουμε την ακρίβεια και τη σταθερότητα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles