spot_img

Brown: «Δημιουργήσαμε ένα τέρας αγώνων»

Ο Zak Brown μίλησε για την αλλαγή φιλοσοφίας του Fernando Alonso το τελευταίο διάστημα και την επερχόμενη περιπέτεια του στους αγώνες αντοχής.

Ο Ισπανός οδηγός της McLaren ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο με την ομάδα του Woking για τουλάχιστον έναν χρόνο στην F1, όμως η διάρκειά του δεν έχει ανακοινωθεί. Πέραν όμως των αγωνιστικών υποχρεώσεων στην F1, o Alonso θα δοκιμάσει για πρώτη φορά τη τύχη του σε αγώνες αντοχής.

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1, αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, αποκάλυψε στον Zak Brown πως θέλει να τρέξει στις 24H της Daytona, με τον Αμερικανό να μένει έκπληκτος.

Είχαμε κάποιες συζητήσεις, γενικά για αγώνες ανά καιρούς και καθώς ήμουν με τον Fernando και τον Luis (Garcia Abad, o manager του), μου είπε “Θέλω να τρέξω στην Daytona”. Αρχίζω να το συνηθίζω μετά το Indy. Μετά γύρισα προς τον Luis και είπα “Είναι σοβαρός;”. Και μου απάντησε “Ω ναι”, οπότε δεν χρειάστηκε να ρωτήσω ξανά. Δημιουργήσαμε ένα τέρας, ένα τέρας αγώνων.

Ο Alonso θα αγωνιστεί τον ερχόμενο Ιανουάριο με την United Autosports, στην οποία ο Brown είναι συνιδιοκτήτης, ενώ ένας από τους δύο teammate του θα είναι ο Lando Norris.

O στόχος φυσικά είναι οι 24H του Le Mans, καθώς αποτελεί μέρος του Triple Crown, με την Toyota να μην έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να τον καλέσει να αγωνιστεί σε ένα από τα δύο TS050 Hybrid.

Ξεκάθαρα ενδιαφέρεται για το Le Mans και θέλει να επιστρέψει στο Indy. Ήμουν έκπληκτος για το πόσο απόλυτος ήταν, αλλά ο τρόπος με τον οποίο σκέφτεται ο Fernando και παίρνει μια απόφαση, το έχει σκεφτεί περισσότερο απ’όσο θα περίμενα

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles