spot_img

Δεν έχει δείξει τον πραγματικό του εαυτό ο Bottas

O Valtteri Bottas λέει, πως δεν έδωσε το 100% στις χειμερινές δοκιμές της Βαρκελώνης, καθώς του πήρε λίγο χρόνο μέχρι να προσαρμοστεί στην ομάδα.

Ο Φιλανδός μετακόμισε από την Williams στην Mercedes τον χειμώνα και είχε ομολογουμένως ένα γεμάτο πρόγραμμα, καθώς έπρεπε να προσαρμοστεί στην ομάδα και να ξεκλειδώσει την μέγιστη απόδοση του μονοθεσίου.

Μπορεί όμως ο Niki Lauda να δήλωσε, πως ο Bottas υστερούσε σε απόλυτη ταχύτητα από τον Hamilton στις χειμερινές δοκιμές, όμως ο Φιλανδός λέει πως δεν πρέπει να πιστεύουμε σε ότι είδαμε έως τώρα.

«Την πρώτη φορά που βρέθηκα στο καινούριο μονοθέσιο, προσπάθησα να το μάθω. Το αυτοκίνητο συμπεριφερόταν πολύ διαφορετικά απ’όσο είχα συνηθίσει και ένιωθα πως κάθε μέρα έκανα μεγάλη πρόοδο σε μεγάλα και μικρά stint. Στο τέλος ένιωθα όλο και πιο άνετα. Απ’ότι έχω δει μέχρι στιγμής όλοι είναι πολύ κοντά, αλλά είναι μόνο δοκιμές και όλοι τρέχουν σε διαφορετικά προγράμματα και σε διαφορετικές ώρες».

Ο Bottas πιστεύει πως πρέπει να αποδώσει πολύ καλά και άμεσα, καθώς έχει μονοετές συμβόλαιο και θέλει να εξασφαλίσει τη θέση του και το 2018. Όμως, επιμένει πως δεν νιώθει κάποιου είδους πίεση και είναι στο χέρι του ώστε να μην γίνει νούμερο 2 οδηγός.

«Δεν νιώθω πίεση. Η Mercedes δεν έχει νούμερο 1 και νούμερο 2 οδηγό, οπότε είναι στο χέρι μου να φέρω τα απαιτούμενα αποτελέσματα. Όσο φέρνω τα επιθυμιτά αποτελέσματα και παίρνω το μέγιστο από το μονοθέσιο, όλα θα είναι καλά. Και ξέρω πως μπορώ να το κάνω. Πιστεύω πως είναι μια μεγάλη πρόκληση και έχω πολλά να αποδείξω φέτος. Το βλέπω από τη θετική μεριά. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα μου να παλέψω για νίκες ή ακόμη και για το πρωτάθλημα».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles