spot_img

Δεν βιάζεται να ανανεώσει ο Vettel

O Sebastian Vettel δεν έχει υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του με την Ferrari, με τον ίδιο να μην βιάζεται καθώς ο στόχος είναι τα καλά αποτελέσματα.

Ο Γερμανός, είναι στην 3η του χρονιά με την Ferrari και μετά από 10 αγώνες, είναι στην 1η θέση της βαθμολογίας, μόλις έναν βαθμό μπροστά από τον Lewis Hamilton.

Πολλά έχουν γραφτεί για το μέλλον του Vettel και την πιθανή μετακίνησή του στην Mercedes, όμως όλα τα σενάρια τον θέλουν στους Γερμανούς από το 2019. Όταν ο Vettel ρωτήθηκε για το αν σκοπεύει να ανανεώσει, εκείνος είπε:

Δεν βλέπω λόγο να μην ανανεώσω. Εγώ δεν βιάζομαι. Η ομάδα νομίζω πως δεν βιάζεται. Έχω καλές επαφές μαζί τους, αλλιώς νομίζω πως θα μου είχαν πει το αντίθετο. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα [με την ομάδα].

Ο Vettel συμπλήρωσε 50 αγωνιστικά σ/κ με την Ferrari στο Silverstone, ωστόσο αυτή την Κυριακή θα συμπληρώσει 50 εκκινήσεις με την Scuderia. Ο λόγος είναι πως στο GP του Bahrain το 2016, ο κινητήρας της Ferrari έσπασε στον γύρο προθέρμανσης και δεν εκίνησε.

Ο Vettel επιπλέον, μίλησε και για τους στόχους που έχει με την Ferrari με τον κύριο να μην είναι άλλος από το να επιστρέψει στη κορυφή.

Απολαμβάνω το να είμαι μέλος της Ferrari. Είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι να επιστρέψουμε την ομάδα εκεί που ανήκει. Αυτή είναι η αποστολή μας, ο στόχος μας. Είναι αλήθεια πως δεν έχω συμβόλαιο ακόμα, αλλά ο κύριος στόχος δεν είναι να ανησυχώ για χαρτιά, αλλά να πάρουμε καλά αποτελέσματα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles