spot_img

Δοκιμές Ουγγαρίας D1 (Πρωί): Ταχύτερος ο Vandoorne – Πίσω ο Leclerc

Ο Stoffel Vandoorne ήταν εκείνος που βρέθηκε στην κορυφή των χρόνων στο πρωινό σκέλος της πρώτης ημέρας δοκιμών.

Η F1 παραμένει στην Ουγγαρία για ένα διήμερο τεστ, με πολλούς rookie οδηγούς να κάνουν την εμφάνισή τους, παίρνοντας τις πρώτες ευκαιρίες από τις ομάδες τους.

Ταχύτερος του πρωινού σκέλους ήταν ο Stoffel Vandoorne με την McLaren MCL-32. O Βέλγος, έγραψε την τελευταία ώρα του πρώτου σκέλους το 1:18.370 με τη super-soft γόμα ελαστικόν, που τον έφερε στην 1η θέση. Όμως, λίγο αργότερα σταμάτησε στην πίστα, προκαλώντας κόκκινη σημαία.

O Charles Leclerc βρέθηκε στην 2η θέση για την Ferrari, με χρόνο στο 1:18.463, επίσης με τα super-soft. O Μονεγάσκος είχε τα λαθάκια του, καθώς νωρίτερα στην ημέρα είχε ένα τε-τα-κε. O Valtteri Bottas ολοκλήρωσε την 3η θέση για την Mercedes, 1s πίσω από τον Vandoorne. Ο Φινλανδός, πραγματοποιούσε δοκιμές με τα ελαστικά της Pirelli για το 2018, ενώ ήταν εκείνος που έγραψε τους περισσότερους γύρους, μετρώντας συνολικά 71.

O Lance Stroll, που αντικαθιστά τον Felipe Massa ήταν στην 4η θέση, 1.496s πιο αργός από τον ταχύτερο χρόνο, ενώ ο Nikita Mazepin της Force India ήταν 0.044s πιο πίσω.

Ο George Russel που έκανε το ντεμπούτο του με μονοθέσιο F1 βρέθηκε στην 6η θέση για λογαριασμό της Mercedes. O σταρ του GP3 για φέτος, έκανε χρόνο 1.823s πιο αργό από την κορυφή. Ακολούθησε ο Nicholas Latifi για την Renault, ενώ πίσω του ήταν ο οδηγός εξέλιξης της Haas, Santino Ferrucci.

O Max Verstappen ήταν μόλις στην 9η θέση, με τον Ολλανδό να περνά το μεγαλύτερο μέρος του πρωινού σκέλους στο γκαράζ με πιθανό πρόβλημα στον κινητήρα.

Την 11άδα ολοκλήρωσαν ο Sean Gelael που οδηγεί για την Toro Rosso και ο Gustav Malja, ο οποίος έχει χρέη οδηγού για την Sauber.

Αποτελέσματα πρωινού σκέλους

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles