spot_img

Δοκιμές Ουγγαρίας D2 (Απόγευμα): Έλαμψε ο Kubica – O Vettel στη κορυφή

Ο Sebastian Vettel μπορεί να ολοκλήρωσε στην 1η θέση στο τεστ της Ουγγαρίας, όμως ο Robert Kubica ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής.

Ο Πολωνός, επέστρεψε σε μονοθέσιο της F1 και για πρώτη φορά φέτος οδήγησε το μονοθέσιο της Renault του 2017. Ο Kubica συμπλήρωσε τον εντυπωσιακό αριθμό των 142 γύρων, με καλύτερο πέρασμα το 1:18.572. Ο χρόνος του ήταν 1.4s πιο αργός από του Vettel, ενώ βελτίωσε κατά πολύ τον πρωινό του χρόνο. Έτσι, ο Πολωνός απέδειξε μάλλον πως η θέση του είναι στην F1.

O Sebastian Vettel ολοκλήρωσε στη 1η θέση τη δεύτερη ημέρα δοκιμών, με τον πρωινό του χρόνο στο 1:17.142 να είναι ο ταχύτερος χρόνος της ημέρας. Στη 2η θέση βρέθηκε ο εντυπωσιακός Lando Norris με την McLaren, συμπληρώνοντας 91 γύρους συνολικά.. O νεαρός οδηγός, έβαλε την ultra-soft στην MCL-32 και βρέθηκε μόλις 0.2s πίσω από τον Vettel. Ο Kimi Raikkonen έμεινε στην 3η θέση, γράφοντας 60 γύρους.

Ο Carlos Sainz ήταν στη 5η θέση, με τον Daniil Kvyat που οδήγησε την Toro Rosso το απόγευμα ήταν στην 6η θέση με 54 γύρους. Ο πρωινός χρόνος του Lucas Auer τον έφερε στην 7η θέση για την Force India, ενώ ο νεαρός οδηγός της Mercedes, George Russel ήταν 8ος, 2.2s πίσω από την Ferrari.

O Nikita Mazepin είχε χρέη οδηγού για την Force India το απόγευμα, γράφοντας 48 γύρους και τον 9ο χρόνο, ενώ την πρώτη 10άδα έκλεισε ο Pierre Gasly με την Red Bull.

Εντυπωσιακός ο Luca Chiotto για λογαριασμό της Williams. O Ιταλός είχε ένα γεμάτο πρόγραμμα και έγραψε συνολικά 161 γύρους, μιας και η βρετανική ομάδα να έχει πολλές αναβαθμίσεις. Στις τελευταίες δύο θέσεις βρέθηκαν οι Santino Ferrucci (Haas) και ο Nobuharu Matsushita (Sauber).

Αποτελέσματα δεύτερης ημέρας

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles