spot_img

Δοκιμές Ουγγαρίας D2 (Πρωί): Vettel και Ferrari ξανά στη κορυφή – 7ος ο Kubica

Ο Sebastian Vettel ολοκλήρωσε το πρωινό σκέλος των δοκιμών της τελευταίας ημέρας στη κορυφή των χρόνων, με τον Robert Kubica στην 7η θέση.

Ο Γερμανός, πήρε τα σκήπτρα από τον Charles Leclerc που βρέθηκε στη κορυφή των χρόνων τη πρώτη ημέρα και έφερε και πάλι τη Ferrari στη 1η θέση. Ο Vettel συμπλήρωσε συνολικά 40 γύρους και έγραψε ταχύτερο χρόνο στο 1:17.124, με τη super-soft γόμα ελαστικών.

Στη 2η θέση βρέθηκε ο νεαρός οδηγός της McLaren, Lando Norris, ο οποίος έκανε χρόνο στο 1:17.894, 0.7s πιο αργός από τον οδηγό της Ferrari. Εντυπωσιακός ο νεαρός, ο οποίος έκανε τον χρόνο με την ultra-soft και έγραψε συνολικά 58 γύρους, ενώ στα τελευταία λεπτά σταμάτησε στη πίστα προκαλώντας κόκκινη σημαία. Ο Kimi Raikkonen ήταν στη 3η θέση, με τον οδηγό της Ferrari να κάνει συνολικά 20 γύρους, με χρόνο 1.1s πιο αργό από του teammate του.

Ο Carlos Sainz Jr ήταν στη 4η θέση κάνοντας χρόνο με την ultra-soft γόμα ελαστικών. Το απόγευμα, θα παραδώσει τη θέση του στον Daniil Kvyat. Ακολούθησε ο οδηγός της Mercedes στο DTM, Lucas Auer, ο οποίος οδηγεί στο τεστ για λογαριασμό της Force India. O Αυστριακός ήταν μόλις 0.2s ταχύτερος από τον George Russel της Mercedes, με τον νεαρό Βρετανό να είναι στη δεύτερη ημέρα δοκιμών για του πρωταθλητές.

Ο Robert Kubica στην επιστροφή του στην F1, έγραψε τον 7ο χρόνο, όντας 2.5s πιο αργός από τον Vettel. O Πολωνός έκανε 74 γύρους σε ένα γεμάτο πρόγραμμα. Ο Kubica που είχε και φανατικό κοινό στις κερκίδες με πολλά πανό, βελτιωνόταν συνεχώς, γύρο με τον γύρο. Δεν είναι τυχαίο που είχε και τους περισσότερους γύρους στο πρωινό σκέλος, καθώς πρέπει να εξοικειωθεί με το μονοθέσιο. Οι χρόνοι του βελτιώθηκαν κατά πολύ, ενώ το απόγευμα περιμένουμε να δούμε εάν θα βελτιώσει.

Ακολούθησε ο Pierre Gasly με την Red Bull στην 8η θέση, ενώ την πρώτη 11άδα έκλεισαν οι Luca Chiotto (Williams), Santino Ferrucci (Haas) και ο Noboharu Matsushita (Sauber).

Αποτελέσματα πρωινού σκέλους

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles