spot_img

Dovizioso: «Η νίκη είναι καλύτερη από την Αυστρία»

Ο Andrea Dovizioso ήταν άκρως ευχαριστημένος με τη νίκη του στο Motegi και δεν κρύφτηκε στις δηλώσεις του.

Ο Ιταλός, ήταν εκπληκτικός στο βρεγμένο και έδωσε μια τεράστια μάχη με τον Marc Marquez. Στον τελευταίο γύρο κρίθηκαν όλα, με τους δύο αναβάτες να προσπερνάνε ο ένας τον άλλο, με τη νίκη να πηγαίνει στον Dovi στη τελευταία στροφή.

Όταν τον πέρασα ήθελα να κάνω μια μικρή διαφορά, αλλά δεν είχα άλλο λάστιχο πίσω. Ήταν δύσκολο να είσαι ακριβής και όλα παίχτηκαν στη στρατηγική. Έπρεπε να είσαι στο κατάλληλο σημείο τη σωστή στιγμή. Είχα τα δικά μου πλεονεκτήματα στη μάχη αυτή. Ήμουν δυνατός στα φρένα και φρέναρα τέλεια. Έκανε και το λάθος στην 8 όταν ήμουν πίσω και ίσως όχι τόσο κοντά για να κάνω επίθεση στην 11. Ήξερα ότι έπρεπε να κάνω τα πάντα τέλεια στις δυο στροφές, για να φτάσω έτοιμος στην 11 και αυτή ήταν η στρατηγική μου από την αρχή. Δεν ήταν εύκολο γιατί έκανε πολύ καλό χρόνο, αλλά τελικά νικήσαμε και αυτή η νίκη είναι καλύτερη από την Αυστρία, διότι εδώ δεν περίμενα να κερδίσω όπως εκεί.

Το συμβάν στο τελευταίο γύρο ήταν καρμπόν με την Αυστρία, με τον Dovizioso να αναφέρεται στη γρήγορη σκέψη του.

Σκέφτομαι πολλά μέσα στον αγώνα. Όταν τον πέρασα στην 11 σκεφτόμουν ήδη την Αυστρία. Όλα γίνονται αστραπιαία μέσα στο μυαλό σου και για μένα είναι εύκολο να σκέφτομαι πολλά και να είμαι συγκεντρωμένος. Για αυτό είχα αυτή τη γραμμή και προετοιμάστηκα για το τέλος. Αυτό είναι ένα από τα χαρακτηριστικά μου και δεν μου κάνει έκπληξη.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles