spot_img

Επίσημο: Η Toyota επιβεβαίωσε τη παραμονή της στο WEC

H Toyota έκανε το αναμενόμενο και θα συμμετάσχει σε ολόκληρη τη Super Season που θα θα ξεκινήσει το 2018 και θα ολοκληρωθεί το 2019.

Το όνομα Toyota Gazoo Racing θα συνεχίσει να υφίσταται στο WEC και για την Super Season, καθώς οι Ιάπωνες επιβεβαίωσαν τη παραμονή τους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σε ολόκληρη την επόμενη σεζόν. Η ανακοίνωση έγινε στα πλαίσια της απονομής των βραβείων για το 2017, βάζοντας τέλος στις φήμες που ήθελαν το πρωτάθλημα να μένει χωρίς κατασκευαστή.

Το ιαπωνικό εργοστάσιο θα έχει για αντιπάλους την ByKolles, την SMP Racing, την Manor και την Dragonspeed που έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στην Super Season μέχρι στιγμής. Και ίσως ο αριθμός των LMP1 να μην έχει οριστικοποιηθεί.

Το οδηγικό lineup για την Super Season δεν έχει ολοκληρωθεί, όμως αναμένεται να ανακοινωθεί τον Ιανουάριο του 2018 στο ετήσιο event του κατασκευαστή στο Tokyo.

Η Toyota θα φέρει στην Super Season ένα ελαφρώς αναβαθμισμένο TS050 Hybrid, ενώ ένα τρίτο πρωτότυπο στο Le Mans παραμένει ακόμα ερωτηματικό, όμως αμφίβολο.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles