spot_img

Επίσημο: Στην Toyota από το 2018 o Tanak

Στροφή 180 μοιρών από τον Ott Tanak, o οποίος επέλεξε να φύγει τελικά από την M-Sport για χάρη της Toyota τη σεζόν του 2018.

Ο Εσθονός πραγματοποιεί τη καλύτερη σεζόν του στο WRC, η οποία έχει συνδυαστεί με νίκες και ισχυρό ανταγωνισμό. Το νέο Fiesta WRC είναι φέτος ταχύτατο, ενώ δίπλα του έχει τον Sebastien Ogier που πλησιάζει σε ακόμα έναν τίτλο.

Ο Tanak από το 2018, θα μεταβεί στο μπάκετ του Yaris WRC και θα πάρει τη θέση του Juho Hanninen, o οποίος θα μείνει εκτός και από το Rally Αυστραλίας. Ως αποτέλεσμα, η Toyota θα έχει ένα πολύ ισχυρό lineup την επόμενη χρονιά, με τους Latvala & Lappi να είναι υπολογίσιμοι αντίπαλοι.

Η κίνηση αυτή, ενδέχεται να φέρει ντόμινο εξελίξεων στην M-Sport, η οποία δύσκολα θα βρει εργοστασιακή υποστήριξη από την Ford την επόμενη χρονιά, ενώ δεν υπάρχει προς στιγμήν ο κύριος χορηγός. Αυτό, ενδέχεται να φέρει εκτός ομάδας και τον Ogier, ο οποίος δεν έχει ανακοινώσει τα πλάνα του ακόμα.

Βέβαια, η αποχώρηση του Tanak δεν αποκλείεται να οφείλεται και στο γεγονός πως δεν θα ήθελε να έχει τον ρόλο δεύτερου οδηγού στην ομάδα. Αν θέλει κάποιον η M-Sport, αυτός είναι ο Ogier και ο Malcolm Wilson προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να τον πείσει να παραμείνει.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles