spot_img

Επιθετικές Red Bull και McLaren με τα ελαστικά στο Spa

H Red Bull και οι McLaren είναι οι δύο ομάδες που ρισκάρουν περισσότερο με την επιλογή των ελαστικών για το GP Βελγίου στο τέλος του μήνα.

Η Pirelli θα φέρει στο Spa την soft (κίτρινη), την super-soft (κόκκινη) και την ultra-soft (μοβ), με την τελευταία να κάνει την πρώτη της εμφάνιση στην θρυλική πίστα.

Και η Red Bull και η McLaren έχουν επιλέξει από 9 σετ της ultra-soft γόμας, ενώ οι “ταύροι” έχουν τα ίδια σετ και στις υπόλοιπες γόμες. Στη βρετανική ομάδα, ο Alonso έχει ένα παραπάνω σετ της soft γόμας και ένα λιγότερο από την super-soft.

Στη μάχη της κορυφής, η Mercedes κινήθηκε συντηρητικά έχει 6 σετ της ultra-soft γόμας και για τους δύο οδηγούς της, ενώ ο Hamilton έχει ένα παραπάνω σετ της soft και ένα λιγότερο της super-soft,. H Ferrari από την άλλη επέλεξε τα ίδια σετ για τους οδηγούς της, με 7 σετ της ultra-soft και από 3 στην super-soft και στη soft.

Καμία άλλη ομάδα δεν έκανε τη διαφορά στις επιλογές, με την Williams να είναι η μόνη που επέλεξε 5 σετ της super-soft και για τους δύο οδηγούς της.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles