spot_img

Έτοιμη να επιστρέψει στην LMP1 η Rebellion

Ο ομάδα της Rebellion φαίνεται πως ολοκληρώνει τα σχέδια της για να επιστρέψει στα κορυφαία σαλόνια των αγώνων αντοχής.

Έχοντας κάνει το βήμα στην LMP2 για το 2017, η Rebellion Racing είχε μια φανταστική χρονιά, καθώς κατέκτησε το πρωτάθλημα οδηγών και ομάδων στη κατηγορία. Ο τίτλος κρίθηκε στον τελευταίο αγώνα, με τους Bruno Senna και Julien Canal να είναι οι πρωταθλητές.

Αυτό ήταν το πρωτάθλημα νούμερο 6 για την Ελβετική ομάδα και μάλιστα συνεχόμενο, μιας και από το 2012 είναι πρωταθλήτρια ομάδα, είτε στην LMP1 είτε στην LMP2. Όμως, η θέση της είναι στην LMP1 και εδώ και μερικούς μήνες, ο επικεφαλής της, Bard Hayden θέλει να επιστρέψει την ομάδα εκεί που ήταν μέχρι και το 2016.

Σύμφωνα με το πάντα έγκυρο Autohebdo, η ομάδα έχει έρθει σε συμφωνία με την Oreca, η οποία θα είναι η εταιρία που θα κατασκευάσει το αγωνιστικό και στην Super Season θα αγωνιστεί με 2 LMP1. Επιπλέον, η Rebellion έχει ήδη κάνει προεργασίες στο παρασκήνιο και στο οδηγικό lineup.

Ο Bruno Senna αναμένεται να συνεχίσει και τη Super Season, με τον Gustavo Menezes που αγωνίστηκε στο Petit Le Mans για την ομάδα να έχει ρόλο οδηγού, ενώ και ο Mathias Beche αναμένεται να επιστρέψει. Άλλο ένα μεγάλο όνομα που αναμένεται να κάνει την επιστροφή του στην Rebellion είναι ο πρώην εργοστασιακός οδηγός της Porsche, Neel Jani –ο οποίος έτρεχε για χρόνια με την ομάδα- και ο πολαγαπημένος των οπαδών, Andre Lotterer. Πιθανότητες για ρόλο οδηγού έχει και ο Thomas Laurent που εντυπωσίασε το 2017 με την Jackie Chan DC και δοκίμασε για την Toyota το LMP1 της στο Rookie Test του Μπαχρέιν.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles