spot_img

GP Ιαπωνίας FP2: O Dovi χόρεψε στη βροχή, πτώση για Marquez

O Andrea Dovizioso ήταν ο ταχύτερος αναβάτης στη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών στην πίστα του Motegi.

Οι καιρικές συνθήκες ήταν αρκετά κακές, με τη βροχή να συνεχίζεται και στο FP2, κάνοντας τη ζωή των ομάδων δύσκολη. Όμως, ήταν ιδανικές για τους αναβάτες να τα δώσουν όλα στο βρεγμένο.

Ο Dovi, έγραψε στα πρώτα 15 λεπτά της διαδικασίας το 1:54.877 και ξεπέρασε τον χρόνο που είχε θέσει ο Marc Marquez στο FP1. Μάλιστα, ο Ισπανός ήταν στη 2η θέση, μόλις 0.043s πίσω από τον Ιταλό και λίγο αργότερα είχε πτώση στη στροφή 4, βάζοντας τέλος στη προσπάθειά του.

Ο Aleix Espargaro έκανε την έκπληξη με την Aprilia και ολοκλήρωσε στην 3η θέση στη δεύτερη περίοδο, ενώ οι Jorge Lorenzo & Johann Zarco ολοκλήρωσαν τη πρώτη 5άδα.

Ακολούθησαν δύο Ιταλοί, με τους Petrucci & Iannone να είναι στις πρώτες 10 θέσεις, με τον Dani Pedrosa να βρίσκεται μόλις στην 8η θέση, ενώ οι Crutchlow & Rins. Κάκιστη περίοδος για τις δύο Yamaha, με τον Maverick Vinales να είναι μόλις στην 11η θέση, ενώ ο Valentino Rossi ακριβώς πίσω του στην 12η.

Πολύ καλή εμφάνιση για τον Kohta Nozane, ο οποίος ήταν στη 13η θέση, ενώ ο Hiro Aoyama στην 22η και ο Katsuyuki Nagasuga στην 24η.

Συνδυασμένα αποτελέσματα

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles