spot_img

GP Μ. Βρετανίας FP2: Φανταστικός Crutchlow – Δυνατός και ο Rossi

O Cal Cruthclow ήταν αυτός που ξεχώρισε στο FP2 του Silverstone, με τον Valentino Rossi να ολοκληρώνει πίσω του.

Ο Βρετανός αναβάτης της LCR Honda ήταν εξαιρετικός και στα τελευταία λεπτά, μπήκε για να κάνει τον ταχύτερο γύρο του. Ο Crutchlow ήταν ταχύτατος εντός έδρας και με το 2:00.897 βρέθηκε στη κορυφή των χρόνων.

Στην 2η θέση βρέθηκε ο Valentino Rossi με την εργοστασιακή Yamaha. O Ιταλός, βελτιώθηκε σημαντικά σε σχέση με το FP1 και ήταν μόλις 0.2s πιο αργός από τον Crutchlow. Στην 3η θέση ολοκλήρωσε ο έτερος αναβάτης της Yamaha, Maverick Vinales σε μια θετική ημέρα συνολικά. Και οι δύο αναβάτες της ιαπωνικής ομάδας, έγραψαν τα γρήγορα περάσματά τους στα τελευταία λεπτά.

Στην 4η θέση ολοκλήρωσε ο εντυπωσιακός Aleix Espargaro με την Aprilia, δείχνοντας πως μπορεί να κάνει την έκπληξη σε αυτόν τον αγώνα. Ο Marc Marquez ακολούθησε πίσω του, όμως ο αναβάτης της Honda είχε πτώση στα τελευταία λεπτά και δεν είδαμε ακόμα τη πραγματική του ταχύτητα. Μάλιστα, ο πρωταθλητής είχε πτώση και στην αρχή της διαδικασίας.

Ακολούθησε ο Jorge Lorenzo όντας η καλύτερη Ducati και για το FP2, σε μία πίστα που η Desmosedici φαίνεται να δυσκολεύεται. Πίσω του ήταν ο εξαιρετικός Pol Espargaro, ενώ την 10άδα ολοκλήρωσαν οι Zarco, Dovizioso και Redding.

Η δράση συνεχίζεται το Σάββατο με το FP3, στο FP4 οι ομάδες θα δοκιμάσουν τον ρυθμό αγώνα, ενώ η μάχη της pole θα κριθεί στις κατατακτήριες.

Αποτελέσματα FP2

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles