spot_img

GP Τσεχίας FP2: O Dovi δυναμικά στη κορυφή

Ο Andrea Dovizioso βρέθηκε στη κορυφή των χρόνων στη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών στο Brno, όμως άλλος έκλεψε τη παράσταση.

Ο Ιταλός, βγήκε στα τελευταία λεπτά της διαδικασίας και έγραψε τον ταχύτερο χρόνο της ημέρας. To FP2 ξεκίνησε με την πίστα να στεγνώνει, με την πρόσφυση να βελτιώνεται όλο και πιο πολύ όσο περνούσε ο χρόνος και οι χρόνοι κατέβαιναν συνεχώς.  Οι χρόνοι ήταν φυσικά καλύτεροι του FP1 όπου διεξήχθη υπό βροχή, οπότε έκαναν όλοι τον καλύτερό τους.

Αυτός που έκλεψε τη παράσταση ήταν ο Jorge Lorenzo. O Ισπανός βγήκε στα τελευταία λεπτά με το νέο αεροδυναμικό φέρινγκ και έκλεψε τη παράσταση.

Ο Dovizioso έγραψε το 1:56.332 και έμεινε στη 1η θέση μέχρι το τέλος της διαδικασίας. Στην 2η θέση βρέθηκε ο Jonas Folger, όντας η πρώτη Yamaha. O Γερμανός, έρχεται φορτσάτος από τον αγώνα της Γερμανίας, όμως ήταν 0.398s πιο αργός από το ταχύτερο πέρασμα. Στην 3η θέση βρέθηκε ο Danilo Petrucci κάνοντας το 1-3 για την Ducati σε μια θετική περίοδο.

Η δεύτερη Yamaha της Tech3 ήταν στη 4η θέση, με τον Zarco να είναι λίγο πίσω από τους υπόλοιπους, ενώ τη πρώτη 5άδα έκλεισε ο Hector Barbera.

Καλή εμφάνιση από τον Scott Redding στην 6η  θέση, ενώ ο Dani Pedrosa που είχε για ώρα τη 1η θέση έμεινε μόλις 7ος. Την πρώτη 10άδα ολοκλήρωσαν οι Crutchlow, Aleix Espargaro και Marc Marquez.

Μόλις 11ος ο Maverick Vinales για την εργοστασιακή Yamaha, ενώ ο Valentino Rossi ήταν 14ος, με τον Jorge Lorenzo στην 15η θέση χρησιμοποιώντας το νέο φέρινγκ.

Αποτελέσματα FP2

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles