spot_img

H Mercedes δεν ανησυχεί σε πιθανή κόντρα των Hamilton και Bottas

Oι Niki Lauda και Toto Wolff πιστεύουν, πως οι σχέσεις των δύο οδηγών της Mercedes θα παραμείνουν ομαλές, σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Valtteri Bottas πήρε την πρώτη του νίκη στο GP Ρωσίας, κερδίζοντας στα ίσα τον Sebastian Vettel. O Φιλανδός οδήγησε έναν καταπληκτικό αγώνα προς τη νίκη, ενώ την ίδια ο teammate του τερμάτισε σε μια κακή για τον ίδιο 4η θέση.

Όμως, ο Niki Lauda δεν πιστεύει πως η κόντρα που υπήρχε τα τελευταία χρόνια ανάμεσα σε Hamilton και Rosberg θα υπάρξει και φέτος με τον Bottas.

«Δεν μοιάζουν “θερμοί” μέχρι στιγμής. Είναι καλοί μέχρι στιγμής, γιατί ο Φιλανδός δεν μιλάει πολύ. Δεν υπάρχει η επιδείνωση[στις σχέσεις] που είχαμε πέρυσι. Ο Lewis είναι επαγγελματίας και ο άλλος είναι επίσης, οπότε δεν βλέπω που κανένα πρόβλημα επειδή ο Bottas κέρδισε αυτό τον αγώνα. Σέβονται ο ένας τον άλλο και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα».

Στο ίδιο μήκος δηλώσεων ήταν και ο Toto Wolff, ο οποίος τόνισε πως οι δυο τους[Hamilton-Bottas] έχουν μια τελείως διαφορετική σχέση.

«H σχέση τους προς το παρόν είναι άθικτη. Ο Lewis ήταν από τους πρώτους που έδωσε συγχαρητήρια στον Valtteri για την πρώτη του νίκη και αυτό δείχνει τον σεβασμό που έχει ο ένας για τον άλλο. Ωστόσο και οι δύο είναι σκληροί ανταγωνιστές. Θέλουν να κερδίσουν αγώνες και το πρωτάθλημα, αλλά δεν νομίζω να επηρεάσει τις σχέσεις στην ομάδα όπως έγινε τα τελευταία χρόνια μεταξύ του Nico και του Lewis. Είναι μια τελείως διαφορετική σχέση».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles