spot_img

H νέα BMW Σειρά 8 Concept είναι πανέμορφη (pics+vid)

Η BMW παρουσίασε την ολοκαίνουρια BMW Σειρά 8 Concept και έχει τραβήξει τα βλέμματα όλου του πλανήτη πάνω της.

Το πρωτότυπο θα είναι ο προάγγελος για την έκδοση παραγωγής που θ κυκλοφορήσει το 2018. Έτσι, η BMW επιστρέφει την θρυλική ονομασία, ενώ το πρωτότυπο αποτελεί την μεγαλύτερη “επίθεση” της γερμανικής εταιρίας τα τελευταία χρόνια.

Ο σχεδιασμός αρμόζει κάλλιστα σε μια κυρία, με πανέμορφες γραμμές και εντυπωσιακό design. Με μια πρώτη ματιά μένεις με το στόμα ανοικτό, ενώ άνετα μπορείς να την χαρακτηρίσεις σέξι.

Ο Harald Kruger, πρόεδρος της BMW, δήλωσε για το νέο αριστούργημα της εταιρίας του.

«Η BMW Σειρά 8 Coupe θα βασιστεί στη παράδοση των πολυτελών σπορ κουπέ της εταιρίας και θα προσθέσει ένα γνήσιο ονειρικό αυτοκίνητο στη γκάμα μας. Θα στηρίξει την απαίτησή μας να γίνου ηγέτες στη πολυτελή κατηγορία, και μπορώ να πω, ότι η Σειρά 8 θα είναι ένα πραγματικό σπορ πολυτελές κουπέ αυτοκίνητο».

Το πρωτότυπο της Σειράς 8 έχει την κωδική ονομασία G14/15 και διατίθεται σε εκδόσεις coupe και κάμπριο. Επίσης, θα δανείζεται όλες τις τεχνολογίες από την Σειρά 7.

Στην κορυφή της γκάμας, θα είναι φυσικά η M8 η οποία θα φορά τον V8 bi-turbo 4,0 λίτρων, με την ισχύ να ξεπερνά τους 600 ίππους. Η κίνηση θα είναι στους πίσω τροχούς, ενώ το σύστημα xDrive θα μπορεί να μετατρέπει το αυτοκίνητο σε τετρακίνητο. Επιπλέον, θα αναπτυχθεί μια αγωνιστική έκδοση της Σειράς 8, με την οποία η BMW θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής(WEC).

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles