spot_img

Hamilton: «Δεν υπάρχει λόγος ο ήχος της F2 να ακούγεται πιο δυνατά από της F1»

Ο Lewis Hamilton εξέφρασε την διαφωνία του για το γεγονός πως ο ήχος των μονοθεσίων της F1 είναι λιγότερο ισχυρός από εκείνον της F2.

O Βρετανός 4 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής πλέον, βρέθηκε στα ετήσια βραβεία του BRDC, όπου παρέλαβε όχι ένα, αλλά δύο βραβεία. Στα πλαίσια λοιπόν της εκδήλωσης, ο Hamilton αναφέρθηκε στη κατεύθυνση που οδεύει το σπορ και για ακόμα μια φορά δεν έκρυψε τα λόγια του.

Μίλησε για την επιθυμία του οι αγώνες να είναι πιο κλειστοί μεταξύ μονοθεσίων, ενώ τόνισε και το θέμα του ήχου που ταλαιπωρεί τους πάντες τα τελευταία χρόνια.

Από την οπτική ενός οδηγού, πρέπει να είσαι σε θέση να είσαι πιο κοντά στον αγώνα στον άλλο, όπως στα kart, εκεί όπου μπορείς να ακολουθήσεις κοντά τον αντίπαλο σου. Τα μονοθέσια που είχαμε φέτος ήταν τα καλύτερα που είχαμε ποτέ. Κοιτώντας το επόμενο βήμα για το σπορ πιστεύω πως ο Ross, ο Chase και οι ομάδες δουλεύουν σκληρά για να κάνουν τα μονοθέσια πιο άγρια. Ελπίζω να κάνουν τον ήχο πιο δυνατό. Δεν υπάρχει λόγος τα μονοθέσια της F2 να ακούγονται καλύτερα, πιο δυνατά και να είναι σε θέση ο κάθε οδηγός να ακολουθεί τον άλλο πολύ κοντά. Αυτό πρέπει να κάνουμε στην F1, ενώ ταυτόχρονα να είναι το ταχύτερο σπορ απ’όλα

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles