spot_img

Hamilton: «Ο Brawn με έπεισε να πάω στην Mercedes»

Ο Lewis Hamilton αποκάλυψε πως ο άνθρωπος που ευθύνεται για την μετακίνηση του στην Mercedes δεν είναι ο Niki Lauda όπως αρχικά είχε ειπωθεί.

Ο Βρετανός είχε μια εξαιρετική σεζόν το 2012 ως οδηγός της McLaren, τουλάχιστον όσον αναφορά το οδηγικό του κομμάτι. Ο Hamilton ήταν μέχρι ένα σημείο διεκδικητής του τίτλου, όμως πολλά μηχανικά προβλήματα που οδηγούσαν σε εγκαταλείψεις τον έθεσαν εκτός μάχης.

Μετά το απογοητευτικό για τον ίδιο GP Σιγκαπούρης εκείνη τη χρονιά, ο Hamilton υπέγραψε για την Mercedes, με τον Ross Brawn να είναι εκείνος που τον έπεισε για το μεγάλο αυτό project.

Λατρεύω τον Niki και έχω μια εξαιρετική σχέση μαζί του, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν ήταν εκείνος που με έπεισε να έρθω στην Mercedes. Ήταν ο Ross Brawn. Ήρθε στο σπίτι της μητέρας μου την ώρα που πίναμε τσάι στη κουζίνα και σκεφτόμουν “Γιατί ένας άνθρωπος που έχω δει στη τηλεόραση να πρωταγωνιστεί με τον Schumacher να με θέλει στην ομάδα του;” Δεν έβγαζε νόημα για εμένα. Αλλά ήταν ημέρα όπου πείστηκα να πάω στην Mercedes.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles