spot_img

Hasegawa: «Ο Alonso είχε κάθε δικαίωμα να μας κατακρίνει»

Ο Yusuke Hasegawa μίλησε για τη σχέση Alonso & Honda και τις εντάσεις που υπήρχαν τα τρία χρόνια στη McLaren, όμως νιώθει άσχημα για την κακή απόδοση του κινητήρα.

O Ιάπωνας είναι ο επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος κινητήρων της F1 και τον καιρό που βρίσκεται σε αυτή τη θέση, είχε να αντιμετωπίσει μια πολύ δύσκολη κατάσταση.

O Fernando Alonso ήταν επίσης απογοητευμένος από την αναξιοπιστία και τη κάκιστη ιπποδύναμη που είχε ο κινητήρας της Honda και συνεχώς εξέφραζε την απογοήτευσή του. Ο Hasegawa μίλησε για τον Ισπανό και την συμπεριφορά του απέναντι στον ίδιο.

Ο Alonso πάντα ασκεί πίεση σε εμένα. Εάν το αυτοκίνητο πηγαίνει άσχημα, τότε δεν έχει τύψεις να μου πει πως δεν ήταν ευχαριστημένος. Είναι ένας καλός χαρακτήρας και μάλλον ντρεπόταν που με κατσάδιαζε, αλλά έπρεπε να το κάνει. Όπως και να’χει, ήθελε όλα να είναι τέλεια και αυτό με κάνει να νιώθω ντροπή. Ο Alonso είχε κάθε δικαίωμα να μας κατακρίνει, διότι δεν ήταν ευχαριστημένος.

Στη συνέχεια, ο Hasegawa δήλωσε πως δεν ήταν ευχαριστημένοι στην Honda με τη στάση του Ισπανού, όμως καταλαβαίνει πως δεν είχε και άλλη επιλογή.

Προφανώς, υπάρχουν άνθρωποι στην Honda που δεν είναι ευχαριστημένοι από τη στάση του Alonso. Αλλά όχι για εμένα, δεν είχα πρόβλημα. Είμαι όμως πολύ απογοητευμένος που δεν του δώσαμε έναν καλό κινητήρα. Δεν υπήρχαν καλά αποτελέσματα, κάτι το οποίο ήταν κακό για την συνολική μας αρμονία. Φυσικά όμως, δεν ήταν προσωπικό. Ο Alonso έκανε τη δουλειά του ως ένας σωστός επαγγελματίας. Οι οδηγοί είναι πολύ συναισθηματικοί και πρέπει να τους καταλαβαίνουμε όταν αντιδρούν έτσι.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles