spot_img

Η Ferrari προσφέρει “χρυσάφι” στον Vettel για να ανανεώσει

Πρόταση “μαμούθ” έκανε η Scuderia στον Sebastian Vettel, η οποία προσφέρει 120 εκατ. ευρώ για να παραμείνει ακόμα 3 χρόνια.

Όπως αναφέρουν γαλλικά μέσα, ο Sergio Marchionne ήταν εκείνος που έκανε πρόταση αυτοπροσώπως στον Γερμανό. Το ποσό που προσφέρει η Scuderia, αγγίζει τα 120 εκατ. χρόνια και έχει διάρκεια 3 χρόνια. Το συμβόλαιο του Vettel με την Ferrari, ολοκληρώνεται στο τέλος του 2017, με τις δύο πλευρές να είναι σε συζητήσεις εδώ και αρκετούς μήνες.

Στις διαπραγματεύσεις που γίνονται, ο Vettel προσπαθεί να πιέσει τον Marchionne να ανανεώσει και τον Kimi Raikkonen για έναν ακόμα χρόνο. Ο ίδιος ο πρόεδρος της Ferrari, φαίνεται να έχει συμφωνήσει σε αυτόν τον όρο και έχει προσφέρει μονοετές συμβόλαιο στον Φινλανδό, ο οποίος δεν έχει απαντήσει ακόμα.

Ωστόσο, οι κακές γλώσσες και πολλές φήμες, θέλουν τον Vettel να έχει υπογράψει προσύμφωνο με την Mercedes και θέλει μονοετές συμβόλαιο για να μετακομίσει το 2019. Αυτό συνδέεται με το γεγονός ότι το συμβόλαιο του Lewis Hamilton ολοκληρώνεται στο τέλος του 2018.

Η Ferrari αναμένεται να κρατήσει τα χαρτιά της κλειστά και θα ανακοινώσει το lineup της για το 2018 στην Monza.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles