spot_img

IAA 2017: Βγάζει μάτι το Toyota Yaris GRMN (photos)

Ολοκληρωμένο και με τα όλα του, το πιο special Toyota Yaris έκανε την επίσημη παρουσίασή του στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης και είναι αυτό ακριβώς που περιμέναμε.

Το σαλόνι αυτοκινήτου στην Φρανκφούρτη έχει τραβήξει τα βλέμματα της αυτοκίνησης, με το Toyota Yaris GRMN να είναι ένα από τα μοντέλα που παρουσιάστηκαν. Πλέον, το “άγριο” μικρό της ιαπωνικής φίρμας είναι έτοιμο να πατήσει στις αγορές ανά τον κόσμο και να ξεκινήσουν και επίσημα οι πωλήσεις του. 

Εξωτερικά, το “καυτό” μικρό των Ιαπώνων, δεν έχει “φουσκώσει” πολύ και δεν χρειάζεται, μιας και οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά. Τόσο στο εμπρός μέρος, οι λεπτές γραμμές που εκτείνονται μέχρι το πίσω, ενώ η αεροτομή ολοκληρώνει το σπορ στυλ του κορυφαίου Yaris. Oι ζάντες 17 ιντσών επιβεβαιώνουν και τα παραπάνω λεγόμενα, δημιουργώντας έναν πολύ ωραίο συνδυασμό με το λευκό χρωματισμό με κόκκινες πινελιές.

Το Yaris GRMN θα κινεί ο 1.8 λίτρων απόδοσης 212 ίππων στις 6.800 σ.α.λ. και ροπή 250 Nm στις 5.000 σ.α.λ. Όπως ανακοίνωσε η εταιρία, η επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ πραγματοποιείται σε 6.3 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να είναι περιορισμένη στα 230 χλμ/ώρα. Επίσης, συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο για την απόλυτη Toyota οδηγική εμπειρία.

Το μόνο αρνητικό είναι πως μόλις 400 κομμάτια θα περάσουν στη παραγωγή ανά τον κόσμο, ενώ η τιμή του αναμένεται να φτάσει τα 29.900 ευρώ.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles