spot_img

“Κολλάνε” οι διαπραγματεύσεις Vettel-Ferrari;

O Sebastian Vettel δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Ferrari για την επόμενη σεζόν, με τις φήμες για το μέλλον του να πληθαίνουν.

Η silly season για το 2018 είναι ίσως η πιο ανιαρή των τελευταίων ετών, καθώς δεν έχει το “καυτό” θέμα που ενδέχεται να αλλάξει τα δεδομένα. Πέραν από τον Fernando Alonso (που κατά 89,9% θα μείνει στην McLaren), ο Sebastian Vettel είναι στο προσκήνιο.

Το συμβόλαιο του Γερμανού λήγει στο τέλος της σεζόν. Όμως, οι κακές γλώσσες – και για να λέμε την αλήθεια η όλη στάση του ίδιου και της Ferrari – κάνουν λόγο για συμφωνία με την Mercedes από το 2019. Και γιατί το 2019; Γιατί τότε θα αποδεσμευτεί ο Lewis Hamilton και τα συμφέροντα της Γερμανικής ομάδας είναι αμιγώς Γερμανικά.

Ο Vettel θέλει να ανανεώσει με την Ferrari, όμως σύμφωνα με Φινλανδικά δημοσιεύματα, ο ίδιος θέλει μονοετές συμβόλαιο για το 2018 ώστε να είναι ελεύθερος να δει τι προοπτικές υπάρχουν για το 2019. Σύμφωνα με πληροφορίες όμως που έχουν διαρρεύσει, η Scuderia προσφέρει χρυσάφι στον 4άκις πρωταθλητή για να ανανεώσει.

Ο ίδιος έχει δηλώσει πως δεν βιάζεται να ανανεώσει, όμως η Ferrari προγραμματίζει την ανακοίνωση του lineup της για το 2018 για το GP Ιταλίας.

Απολαμβάνω το να είμαι μέλος της Ferrari. Είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι να επιστρέψουμε την ομάδα εκεί που ανήκει. Αυτή είναι η αποστολή μας, ο στόχος μας. Είναι αλήθεια πως δεν έχω συμβόλαιο ακόμα, αλλά ο κύριος στόχος δεν είναι να ανησυχώ για χαρτιά, αλλά να πάρουμε καλά αποτελέσματα.  

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles