spot_img

Lorenzo: «Η νίκη πλησιάζει»

Ο Jorge Lorenzo ήταν απογοητευμένος που έχασε τη νίκη στην Aragon, αλλά πιστεύει πως έρχεται πλέον η ώρα του.

Ο Ισπανός αναβάτης της Ducati, ήταν πολύ δυνατό στον τρίτο αγώνα επί ισπανικού εδάφους  και πήρε το δεύτερο βάθρο της χρονιάς. Η απόδοσή του έχει βελτιωθεί αισθητά, μιας και διεκδικούσε τη νίκη μέχρι τους τελευταίους γύρους, όμως δεν κατάφερε να επικρατήσει των πιο γρήγορων Honda.

Ο Lorenzo ήταν απογοητευμένος που έχασε τη νίκη, όμως σύμφωνα με τον ίδιο ήταν το καλύτερο που μπορούσε να κάνει.

Είναι λογικό να είμαι λίγο απογοητευμένος, μιας και ήμουν μπροστά για πολλούς γύρους αλλά δεν κατάφερα να κερδίσω. Θεωρώ όμως αυτό το βάθρο καλύτερο από εκείνο στην Jerez. Ήμουν πιο κοντά στη νίκη. Κρίμα που δεν μπορούμε να βάλουμε το σκληρό ελαστικό. Το μαλακό ήταν το μόνο που δούλευε με την Ducati.

Στη συνέχεια μίλησε και δήλωσε αισιόδοξος για τον επόμενο αγώνα που είναι στο Motegi, μια πίστα που είναι από τις αγαπημένες του στο καλεντάρι. Τέλος, μίλησε για το σημείο που θέλει την GP17 του να γίνει πιο δυνατή.

Σε κάθε αγώνα βρίσκω κάποια λεπτομέρεια που με κάνει πιο γρήγορο και κατανοώ καλύτερα τη μοτοσυκλέτα κι έτσι πλησιάζω πιο κοντά στο όριο. Η Aragon ποτέ δεν ήταν καλή πίστα για την Ducati, όμως στο Motegi θα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Εκεί είναι μια από τις αγαπημένες μου πίστες, αν όχι η πιο αγαπημένη μου. Η νίκη πλησιάζει και ίσως έρθει στην Ιαπωνία. Καλύτερη απόδοση στις στροφές. Εκεί ήταν ανέκαθεν το δυνατό μου σημείο, όμως αυτό αποτελεί το αδύναμο της Desmosedici. Αν σημειώσουμε πρόοδο σ’ αυτό το κομμάτι, τότε θα οδηγώ όπως θέλω την GP17 και όχι όπως θέλει η μοτοσυκλέτα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles