spot_img

Lorenzo: «Πορεία στο άγνωστο η Valencia»

Ο Jorge Lorenzo ανυπομονεί για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, στον οποίο πιστεύει πως ο Andrea Dovizioso μπορεί να κερδίσει.

Ο Ισπανός αναβάτης της Ducati μίλησε για τον τελευταίο αγώνα της σεζόν, καθώς είμαστε λιγότερο από 5 ημέρες πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού. Η Valencia είναι μια πίστα που ταιριάζει στον Lorenzo μιας και έχει κερδίσει εκεί τα δύο τελευταία χρόνια, όμως φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Ο teammate του διεκδικεί τον τίτλο, με τον JL99 να πιστεύει στον Dovi και το γεγονός πως μπορεί να πάρει τη νίκη, με την πίεση να είναι στον Marc Marquez.

Είναι μια πίστα που στόχος μου είναι πάντα η νίκη, την οποία κατέκτησα τα δυο τελευταία χρόνια. Αυτή τη φορά όμως με την Ducati, θα είναι πορεία στο άγνωστο. Μετά τους τελευταίους αγώνες νοιώθω πιο δυνατός και νομίζω ότι μπορώ να παλέψω για το βάθρο, ακόμα κι αν η μοτοσυκλέτα μας δεν είναι δυνατή εκεί. Στην Μαλαισία, πριν λίγες ημέρες, κάναμε σημαντικό βήμα στο στήσιμο της μοτοσυκλέτας κι αυτό θα μας βοηθήσει κυρίως το 2018. Ο Andrea ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει. Είναι έξυπνος, ξέρει πάρα πολύ καλά τη μοτοσυκλέτα και είμαι βέβαιος ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να κερδίσει. Νομίζω ότι ο Marc έχει περισσότερη πίεση τώρα κι επειδή αν ο Dovi κάνει κάποιο λάθος, τίποτα δεν αλλάζει.

Τέλος, μίλησε για τον Casey Stoner και για το γεγονός πως θα ήθελε τον Αυστραλό να κάνει περισσότερες δοκιμές, καθώς η γνώμη ενός παγκόσμιου πρωταθλητή μετρά πάντα.

Θα ήθελα να κάνει περισσότερες δοκιμές, δυστυχώς όμως δεν υπάρχουν και πολλές διαθέσιμες ημέρες. Η πληροφόρησή του είναι πάντα χρήσιμη. Άλλωστε είναι ένας παγκόσμιος Πρωταθλητής.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles