spot_img

Marquez: «Η δεύτερη θέση είναι καταπληκτική»

Ο Marc Marquez μπορεί να έχασε τη νίκη στο Motegi στον τελευταίο γύρο, όμως ήταν πολύ χαρούμενος για την μάχη με τον Dovi και το αποτέλεσμα.

Ο Ισπανός ήταν πολύ γρήγορος στις πολύ άσχημες συνθήκες του Ιαπωνικού GP και έδωσε μάχη μέχρι τέλους για τη νίκη, απέναντι στον Andrea Dovizioso.

Το σκηνικό θύμισε πολύ την Αυστρία, με τη νίκη να κρίνεται στην έξοδο της τελευταίας στροφής του τελευταίου γύρου, με τον Marquez να τονίζει πως το πρωτάθλημα είναι ανοιχτό.

Δεν ξέρω ποιος θα το κερδίσει, αλλά ήταν καταπληκτικό να παλεύουμε έτσι στη βροχή. Για μένα η δεύτερη θέση είναι καλή, διότι ξέραμε και πριν τον αγώνα ότι εδώ η Ducati και ο Dovi είναι πάντα γρήγοροι. Νοιώθαμε καλά στο βρεγμένο, αλλά στον αγώνα με το πάρα πολύ νερό ήταν λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα. Πίεσα, προσπάθησα, αλλά έβλεπα ότι και ο Dovi ήταν γρήγορος. Μετά έκανα το λάθος στη στροφή 8 και ήδη ένοιωθα ότι η μοτοσυκλέτα μου κουνιόταν λόγω του slipstream του Dovi. Με πέρασε στην 11 επειδή ήταν πιο δυνατός στα φρένα. Ήμουν μακριά, αλλά είπα ότι θα δοκιμάσω στην τελευταία στροφή και θα δούμε. Τελικά ήταν λίγο όπως στην Αυστρία, αλλά τελικά η δεύτερη θέση είναι καταπληκτική και είμαι χαρούμενος γιατί είμαστε σε καλό δρόμο.

Τέλος, ο παγκόσμιος πρωταθλητής, απάντησε σε όσους είχαν τελειωμένη την υπόθεση τίτλος.

Άκουγα κάποιους να λένε ότι έχει τελειώσει, αλλά το προβάδισμα ήταν μόλις 16 βαθμούς και τώρα είναι 11 και πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να το κερδίσεις. Και ο Dovi είναι επίσης σταθερός, πολύ γρήγορος και πολύ δυνατός στη βροχή. Στα επόμενα GP μπορεί και πάλι να έχουμε βροχή. Το σημαντικό για εμάς είναι ότι σε κάθε περίπτωση είμαστε εκεί και θα προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε την κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles