spot_img

Marquez: «Κανείς δεν θέλει να χάσει βαθμούς έτσι»

Ο Marc Marquez ήταν απογοητευμένος από την εγκατάλειψή του στο Βρετανικό GP από αστοχία του κινητήρα της μοτοσυκλέτας του.

Ο Ισπανός, ήταν στη μάχη για το βάθρο και ενδεχομένως για τη νίκη, όταν στο τέλος της ευθείας Hangar, o κινητήρας της RC213V παρέδωσε το πνεύμα. Ως αποτέλεσμα, ο πρωταθλητής εγκατέλειψε, χάνοντας και την πρωτοπορία στο πρωτάθλημα οδηγών.

Ήμασταν πραγματικά άτυχοι, διότι ένοιωθα καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα. Διαχειριζόμουν την κατάσταση, ήμουν γρήγορος και περίμενα τον τελευταίο γύρο για να επιτεθώ. Όμως είχα πρόβλημα με τη μοτοσυκλέτα κι έπρεπε να εγκαταλείψω. Δεν είχα καμία προειδοποίηση. Δούλευε καλά και δεν έχανε δύναμη. Έσπασε στην ευθεία κι ενώ είχα ανοιχτό το γκάζι. Ευτυχώς κατάλαβα τι έγινε αμέσως κι απέφυγα την πτώση.

Ο Marquez συνέχισε λέγοντας πως το να σου σπάει ο κινητήρας είναι κάτι που δεν θέλει κανένας, καθώς στοιχίζει πολύ στο πρωτάθλημα.

Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν το πρωτάθλημα. Έχασα το μικρό προβάδισμα που είχα και κανείς οδηγός δεν θέλει να χάνει βαθμούς έτσι. Όχι με αυτόν τον τρόπο. Τα πήγαινα καλά και διαχειριζόμουν τα ελαστικά μου και την ταχύτητά μου. Σίγουρα δεν είναι ωραίο να τελειώνεις έτσι ένα GP, αλλά πρέπει να δούμε τη δουλειά που κάναμε με την ομάδα. Η Ducati τα πάει πολύ καλά, όπως και η Yamaha αλλά κι εμείς. Δεν ήμασταν περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο πίσω από τον Dovi και θα κυνηγούσα τη νίκη. Όμως έσπασε το μοτέρ. Οι μηχανικοί και οι τεχνικοί μας σίγουρα θα βρουν τι έφταιξε και θα εξασφαλίσουν ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί στο μέλλον.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles