spot_img

Marquez: «Σημειώσαμε πρόοδο στις δοκιμές»

Ο Marc Marquez ήταν απόλυτα ευχαριστημένος με τις δοκιμές στο Brno, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο η μοτοσυκλέτα βελτιώθηκε.

Το MotoGP έμεινε στο Brno για δοκιμές εντός της σεζόν. Ο Ισπανός αναβάτης της Honda ήταν 2ος στο τέλος της ημέρας δοκιμών πίσω από τον Valentino Rossi. Όμως, ο ίδιος φαίνεται αισιόδοξος, καθώς μπόρεσε να δουλέψει σε πολλούς τομείς της μοτοσυκλέτας, ενώ δοκίμασε και νέο φέρινγκ.

Δοκιμάσαμε πολλά για να βελτιωθούμε, συμπεριλαμβανομένου και του set-up για την Αυστρία και είμαι ικανοποιημένος. Ρίξαμε το βάρος στο μπροστινό ελαστικό και στα ηλεκτρονικά ενόψει της Αυστρίας. Σημειώσαμε πρόοδο στην απόδοσή μας. Χωρίς τα αεροδυναμικά φτερά πια, έχουμε μερικές ιδέες και πρέπει να κατανοήσουμε τι πρέπει να γίνει. Έχουμε δει κάποιους να ακολουθούν ένα συγκεκριμένο μονοπάτι, ενώ εγώ προσπάθησα να δουλέψω στα ηλεκτρονικά για μεγαλύτερη σταθερότητα. Θα είναι πάρα πολύ σημαντικό να βρούμε το σωστό συμβιβασμό για τον επόμενο αγώνα.

Στη συνέχεια μίλησε για τον αγώνα της Κυριακής, ενώ τόνισε πως πρέπει να γίνει αλλαγή στον κανονισμό όταν αλλάζουν οι αναβάτες μοτοσυκλέτα.

Δουλεύουμε πολύ και ειδικά στους flag-to-flag αγώνες, όμως χρειάζεται και προσοχή γιατί είναι εύκολο να πέσεις. Ίσως κάνω λάθος κι εγώ σ’ έναν τέτοιον στο μέλλον. Δεν έμεινα πίσω επίτηδες. Στον πρώτο γύρο πήγα να πιέσω, αλλά στο δεύτερο μπήκα στα pits πιο νωρίς. Μπορούμε να πούμε ότι όλα πήγαν καλά. Θεωρώ ότι πρέπει να βελτιώσουμε την ασφάλεια σε τέτοιους αγώνες. Πιστεύω ότι πρέπει να προσθέσουμε έναν ακόμα μηχανικό στα pits, να ελέγχει ποιος έρχεται, όπως κάνουν στην Formula 1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles