spot_img

Ο Dovizioso μιλάει για τον Marquez και τον τελικό στη Valencia

O Andrea Dovizioso μίλησε για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς όπου θα δώσει τη μάχη για το πρωτάθλημα, με τη διαφορά να είναι 21 βαθμούς.

Ο τελευταίος αγώνας είναι αυτός που θα κρίνει το φετινό πρωτάθλημα με τους Marc Marquez και Andrea Dovizioso να χωρίζονται με 21 βαθμούς. Ο Ιταλός γνωρίζει πως είναι πολύ δύσκολη η επίτευξη του τίτλου.

H Valencia είναι μια πίστα που βολεύει τις Honda, με την πίεση να είναι ένας παράγοντας που θα παίξει ρόλο σύμφωνα με τον ίδιο. Ο Dovi τόνισε πως ο αντίπαλός του έχει κάνει εξαιρετική δουλειά φέτος, ενώ δεν είναι μια κατάσταση που δεν έχει ξαναζήσει.

Έχει κάνει καταπληκτική σεζόν και όταν δεν είναι σε καλή κατάσταση μπορεί και παίρνει ένα καλό αποτέλεσμα και γι’ αυτό είναι πρώτος στη βαθμολογία. Στην Valencia η Honda δουλεύει καλά και είναι καλή πίστα γι’ αυτόν, αλλά νομίζω ότι κι εμείς μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί εκεί. Όμως η διαφορά είναι 21 βαθμοί υπέρ του και κάτι πρέπει να γίνει. Η πίεση στον τελευταίο αγώνα είναι τεράστια, αλλά έχει αντεπεξέλθει στο παρελθόν. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, αλλά είμαστε ήρεμοι κι έτσι θα πάμε στην Valencia για το καλύτερο δυνατό. Δεν είμαι και τόσο χαρούμενος για τη νίκη στην Μαλαισία, διότι δεν έχω και πολλά χαρτιά να παίξω στην Valencia. Αυτό που έκανε ο Marquez τη φετινή σεζόν είναι απίστευτο, όπως και στο παρελθόν.

Ο Dovi σε μερικές περιπτώσεις έχει χάσει βαθμούς φέτος, όμως σύμφωνα με τον ίδιο,έτσι έχει το πρωτάθλημα και  είναι χαρούμενος για τη χρονιά της Ducati.

Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα και είναι εύκολο να λες ότι σε κάποιες πίστες θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα. Οι βαθμοί δεν αλλάζουν, αυτοί είναι και αυτό είναι το πρωτάθλημα. Δεν ήμασταν γρήγοροι στο Phillip Island και αυτή είναι η πραγματικότητα. Η νίκη στην Μαλαισία δεν με κάνει τόσο χαρούμενο όσο οι άλλες, μιας και δεν ήταν τόσο δυνατή. Αλλά θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με τη συνολική μας παρουσία στο Πρωτάθλημα φέτος

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles