spot_img

O Hakkinen μιλά για τον γιο του Schumacher

O Mika Hakkinen μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον γιο του Michael Schumacher, Mick και βλέπει στο πρόσωπό του έναν νικητή.

Ο Mick Schumacher ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του και φέτος αγωνίζεται στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Formula 3. Από αυτό το πρωτάθλημα έχουν περάσει σχεδόν όλοι οι οδηγοί της F1, ενώ οι Hamilton, Ocon και ο Lance Stroll είναι μερικοί από τους τωρινούς οδηγούς που έχουν κατακτήσει πρωτάθλημα.

Ο Hakkinen πιστεύει στον 18χρονο Mick καθώς βλέπει έναν νικητή, όμως αναγνωρίζει το γεγονός πως είναι πολύ νωρίς ακόμα για να κάνει το βήμα προς την F1.

Δεν είναι η σωστή στιγμή για να μιλάμε για την F1. Είναι αρκετά νεαρός ακόμα και έχει πολύ χρόνο για να αποδείξει τι αξίζει σε πολλούς τομείς. Αλλά το σημαντικό είναι πως θέλει να κερδίσει αγώνες. Όταν είσαι ταπεινός και έχεις και την πείνα, εάν ο στόχος σου είναι να είσαι νικητής και προσπαθείς να βελτιωθείς και να γίνεσαι καλύτερος οδηγός, τότε είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι.

Ο Mick Schumacher αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της F3 και δεν έχει κερδίσει ακόμα κάποιον αγώνα στο μέσον της σεζόν. Ο νεαρός Γερμανός, γιος του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Michael, είναι επίσης στην ακαδημία της Mercedes.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles