spot_img

O Hamilton δεν σκοπεύει να πάρει το νούμερο 1 το 2018

Ο Lewis Hamilton αποκάλυψε πως αρκετός κόσμος προσπαθεί να τον πείσει να αλλάξει αριθμό για το 2018, όμως εκείνος αντιστέκεται.

Ο πρωταθλητής του 2017 και οδηγός της Mercedes έχει περάσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια φορώντας τον αριθμό 44 στο μονοθέσιο του. Για τον ίδιο, αυτός είναι ο αγαπημένος του και ταυτόχρονα τυχερός αριθμός, μιας και έχει κατακτήσει 3 τίτλους με αυτόν.

Ο πρωταθλητής έχει τα δικαίωμα να πάρει τα νούμερο 1 για την επόμενη χρονιά, όμως ο Hamilton δεν σκοπεύει να το κάνει πράξη, παρά το γεγονός πως αρκετοί θέλουν να τον πείσουν.

Οι μηχανικοί μου θέλουν να το κάνω, όπως και αρκετοί άλλοι. Θέλουν να στρέψουν τη προσοχή μου στο να βάλω το νούμερο 1 στο μονοθέσιο μου την επόμενη χρονιά. Δεν σκοπεύω να αλλάξω όμως γιατί το 44 είναι οικογένεια για εμένα. Όλοι έχουν έναν τυχερό αριθμό και επιλέξαμε αυτόν όταν ήμουν μικρός.

Όμως ο Βρετανός, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει μια τροποποίηση, ώστε να είναι εμφανές και ο αριθμός 1.

«Σκοπεύω να χρησιμοποιήσω το 44 το 2018. Μπορεί να ενσωματώσουμε το νούμερο 1 μέσα στο 44. Μπορεί να κάνουμε ένα παιχνίδι γύρω από αυτό και να το κάνουμε πράξη, όμως δεν μου αρέσει καθόλου το θέμα του “νούμερο ένα”. Άλλοι πρωταθλητές το έχουν χρησιμοποιήσει στο παρελθόν, όμως το 44 είμαι εγώ.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles