spot_img

O Lauda κατακεραύνωσε την απόφαση για το Halo

O Niki Lauda έγινε έξαλλος με την απόφαση της FiA για να φέρει το Halo στην F1 από το 2018, ενώ τόνισε πως καταστρέφει το DNA του σπορ.

Ο 3 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και ισχυρός άνδρας της Mercedes, δεν έκρυψε ούτε τώρα τα λόγια του και στάθηκε ενάντια στην απόφαση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Ο Lauda το χαρακτήρισε λάθος και ενάντια στην κατεύθυνση που έχει πάρει το σπορ.

Δοκιμάζαμε το Halo, το Aeroscreen της Red Bull και την Ασπίδα για την προστασία του οδηγού, αλλά δεν έπεισε κανέναν στο 100%. Πρέπει να πάρεις τη σωστή απόφαση για το συγκεκριμένο θέμα. Το Halo είναι η λάθος.

Επιπλέον ο Lauda, πιστεύει πως το Halo είναι ενάντια στη φιλοσοφία που ακολουθεί η F1 από φέτος, με πιο γρήγορα και όμορφα μονοθέσια για να προσελκύσει κοινό.

Δουλεύουμε πολύ σκληρά με ταχύτερα μονοθέσια και να έρθουμε πιο κοντά στους τηλεθεατές ώστε να προσελκύσουμε νέους οπαδούς στο σπορ. Αυτό το καταστρέφεις τελείως [με το Halo].

Τέλος, ο Αυστριακός πιστεύει πως τα μονοθέσια της F1 είναι πολύ ασφαλή και πως έπρεπε να περιμένουν να βρεθεί η τέλεια λύση για την προστασία των οδηγών.

Το Halo καταστρέφει το DNA της F1. H FiA έχει κάνει την F1 όσο ασφαλή είναι σήμερα. Επιπλέον, ο κίνδυνος για ιπτάμενους τροχούς έχει σχεδόν εξαφανιστεί, καθώς είναι πλέον προσκολλημένοι στο μονοθέσιο. Το ρίσκο για τους οδηγούς είναι ελάχιστο. Υπάρχει 100% καλύτερη λύση από το Halo. Αλλιώς δεν θα υπήρχαν άλλες τρεις ιδέες. Θα ήταν πιο λογικό να ακολουθήσουμε μια κατεύθυνση η οποία δεν καταστρέφει την εμφάνιση των μονοθεσίων και να τεθεί σε ισχύ το 2019. Είναι τόσο απλό. Δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάτι το οποίο θα το μετανιώσουμε μετά.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles