spot_img

Ο Lauda μιλάει για τον Alonso και την μάχη Mercedes – Ferrari

O Niki Lauda μίλησε για τον ενδεχόμενο να πάει στην Mercedes o Fernando Alonso, ενώ σχολίασε και την μάχη με την Ferrari.

O ισχυρός άνδρας της Mercedes, δεν έκρυψε τα λόγια του όσον αναφορά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Alonso. Ο Ισπανός οδηγός της McLaren, βλέπει το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, ωστόσο ο ίδιος θα αποφασίσει για το μέλλον του μετά το καλοκαίρι.

Ο Lauda παραδέχθηκε πως δεν είναι στη λίστα της ομάδας του ο Alonso, ενώ μίλησε και για το Indy 500.

«Ο Alonso δεν είναι σίγουρα στη λίστα μας. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τον Hamilton και τον Bottas, αλλά όπως είπε ο Toto “ποτέ μη λες ποτέ”. Διαβάζω και ακολουθώ στενά τη προσπάθεια του Alonso στο Indy 500. H νίκη του θα είναι το κάτι άλλο. Όταν έτρεχα εγώ, δεν θα με άφηνε καμία ομάδα να τρέξω εκεί».

Ο Αυστριακός πολυπρωταθλητής, μίλησε και για την μάχη με την Ferrari και τόνισε πως η Scuderia έχει το προβάδισμα στο Μονακό.

«Προς το παρόν, η Ferrari θα έχει σίγουρο πλεονέκτημα. Το μονοθέσιο μας έχει πολύ μακρύτερο μεταξόνιο, κάτι το οποίο είναι πολύ κακό για τις κλειστές στροφές. Στο Μονακό είναι χειρότερα από την Σιγκαπούρη. Το σίγουρο είναι πως όποιος κερδίσει εκεί, έχει τέτοια προβολή όσο ένας πρωταθλητής».

Τέλος, ο Lauda μίλησε και για την μάχη Hamilton και Vettel, ενώ τόνισε πως οι Bottas και Raikkonen θα κρίνουν το πρωτάθλημα κατασκευαστών.

«Ένας 4 φορές πρωταθλητής εναντίον ενός 3 φορές πρωταθλητή μάχονται για την Ferrari και την Mercedes στα δύο ταχύτερα μονοθέσια του κόσμου. Δεν υπάρχει καλύτερη διαφήμιση για το σπορ. Οι άλλοι δεν μπορούν να ακολουθήσουν, απλά τα πράγματα. Οι Bottas και Raikkonen θα παίξουν ρόλο για την μάχη στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Μπορώ να πω πως ο Bottas είναι όσο καλός ήταν ο Rosberg και μάλλον λίγο καλύτερος από τον Raikkonen».    

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles