spot_img

O Lorenzo και τα προβλήματα πρόσφυσης

Ο Jorge Lorenzo ήταν απογοητευτικός στο GP Ιαπωνίας, καθώς για ακόμα έναν αγώνα δεν μπόρεσε να παλέψει για τη πρώτη του φετινή νίκη.

Ο Ισπανός, έκανε ξανά τέλεια εκκίνηση και ανέβηκε γρήγορα στην 1η θέση της κατάταξης, όμως γρήγορα άρχισε να χάνει έδαφος και να πέφτει πολύ πίσω. Στο τέλος κατάφερε να σώσει ότι μπορούσε, αλλά παραδέχτηκε πως ήταν πολύ αργός.

Ήδη από το ζέσταμα είδα ότι με την τόση βροχή δεν είχα εμπιστοσύνη στον πίσω τροχό. Έπρεπε να ρίξω το ρυθμό μου πολύ. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τις ρυθμίσεις και να βάλουμε βάρος πίσω για καλύτερη πρόσφυση, όμως ήδη από τον δεύτερο γύρο κατάλαβα ότι δεν είχα καθόλου. Οι άλλοι με πρόλαβαν και είδα ότι στην είσοδο και στα μέσα της στροφής είχαν περισσότερη εμπιστοσύνη. Ήμουν πολύ σφιγμένος και πολύ αργός. Στα μισά προσπάθησα να πιέσω λίγο περισσότερο, γλίστραγα για ν’ ανεβάσω τη θερμοκρασία του ελαστικού. Βελτιώθηκα λίγο, αλλά πάντα ήμουν πιο αργός από τους Dovi και Marquez. Είναι κρίμα γιατί περίμενα να παλέψω για τη νίκη. Όμως ήταν οι ρυθμίσεις και το στυλ μου με το τόσο πολύ νερό, δεν με βοηθάει να είμαι γρήγορος. Ίσως την άλλη φορά να πρέπει να βάλουμε ακόμα περισσότερο βάρος πίσω και να δούμε τι γίνεται. Επίσης μας πήρε το μαλακό μπροστά η Michelin και ήταν υποχρεωτικά με το μεσαίο κι αυτό με επηρεάζει μιας και είμαι πιο ομαλός στα φρένα από τον Marquez και τον Dovi. Το βασικό όμως πρόβλημά μου ήταν το πίσω ελαστικό.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles