spot_img

Ο Marquez απόλαυσετη βαθμολογία περισσότερο από τη νίκη

Ο Marc Marquez κέρδισε τον πιο συναρπαστικό αγώνα της χρονιάς στο Phillip Island και πλέον είναι πιο κοντά στον φετινό τίτλο.

Ο Ισπανός αναβάτης της Honda, αποδείχθηκε ανώτερος όλων και έπειτα από μάχες σώμα με σώμα και να βγαίνει νικητής. Ως αποτέλεσμα, η διαφορά στη βαθμολογία ανέβηκε στους 33 βαθμούς από τον Dovizioso.

O Marquez απόλαυσε περισσότερο την μεγάλη διαφορά από τη νίκη, ενώ αναφέρθηκε και στον απίστευτο αγώνα του.

Είμαι περισσότερο χαρούμενος για τους +33 βαθμούς παρά για τη νίκη. Στην αρχή ήθελα να είμαι ήρεμος, να κρατήσω τον έλεγχο και να ζεστάνω τα ελαστικά, μιας και διάλεξα το μαλακό πίσω ενώ η ομάδα μου πρότεινε το μεσαίο. Όμως με αυτό δεν είχα καλή αίσθηση στο γύρο παρατήρησης και ήθελα να ριχτώ στη μάχη με τα ίδια όπλα που είχαν και οι αντίπαλοί μου. Ήδη από τον δεύτερο γύρο είχα επαφή με τον Zarco και τότε κατάλαβα ότι έπρεπε να επιτεθώ γιατί θα έχανα πολλές θέσεις. Ήξερα βέβαια ότι το παραμικρό λάθος θα μου κόστιζε πολλούς βαθμούς.

Ο ίδιος εξήγησε το σκεπτικό που ακολούθησε στον αγώνα και όταν είδε πως δεν ήταν ο Dovizioso στη μάχη τα έδωσε όλα.

Ήθελα να έχω τον έλεγχο στην αρχή και να επιτεθώ στο τέλος. Γι’ αυτό και είπα στην ομάδα να μην μου δείχνουν τη θέση του Andrea. Μερικές φορές οι παραπάνω πληροφορίες περιπλέκουν τα πράγματα. Γύρισα το κεφάλι μου κάνα δυο φορές στα μισά του αγώνα για να δω που ήταν ο Dovi και μόλις τον είδα πολύ μακριά, συνειδητοποίησα ότι ήταν ώρα να επιτεθώ. Το γεγονός ότι ο Dovi δεν ήταν στο γκρουπ, έκανε τα πράγματα πιο εύκολα. Έδωσα το 100% μόνο στους 5 τελευταίους γύρους και ρισκάρω. Ρίσκαρα όμως,είχα σημάδια από ρόδες στη φόρμα και στη μοτοσυκλέτα. Όλοι ήταν πολύ επιθετικοί κι έτσι ήμουν κι εγώ, αν και ήταν επικίνδυνο ανά διαστήματα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles