spot_img

O Marquez μίλησε για τα καθωριστικά σημεία της χρονιάς

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής, αποκάλυψε πως το άγχος τον έστειλε στον γιατρό, ενώ μίλησε και για τα πιο σημαντικές αλλαγές της χρονιάς.

Ο Ισπανός αναβάτης της Honda, κατέκτησε τον τίτλο των οδηγών στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, με τρόπο με τον οποίο μόνο εκείνος μπορεί να το κάνει. Όμως, η χρονιά ήταν πολύ μεγάλη και υπήρξαν μεγάλες δυσκολίες.

Στα μισά του πρωταθλήματος άρχισα να χάνω τα μαλλιά μου. Πήγα στον γιατρό και μου είπε ότι είναι από το πολύ άγχος. Γελούσα προς τα έξω αλλά μέσα μου ήμουν αγχωμένος. Αυτό άλλαξα μετά.

Στη συνέχεια μίλησε για τις δοκιμές με τα νέα ελαστικά που άλλαξαν τη πορεία του πρωταθλήματος, τις πιο σημαντικές του φετινές νίκες, αλλά και την εξαιρετική δουλειά της Honda με το νέο κινητήρα.

 Το νέο μπροστινό λάστιχο στο Mugello βοήθησε τη μοτοσυκλέτα μας, αλλά μετά το τεστ στη Καταλανία δοκιμάσαμε ένα πλαίσιο που είχε ο Crutchlow και αυτό έκανε τη διαφορά μετά. Οι πιο σημαντικές νίκες ήταν η Γερμανία και η Τσεχία. Πριν και μετά τo καλοκαιρινό διάλειμμα. Είναι εξαιρετικό το ότι η Honda φέτος άλλαξε εντελώς τον κινητήρα σε Big Bang και καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα στην πρώτη του χρόνια. Ο χαρακτήρας του κινητήρα δεν ευθύνεται για τις πτώσεις, απλά αν έχει λίγη παραπάνω δύναμη δεν θα χρειάζεται να πιέζω τόσο στις στροφές.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles