spot_img

O Marquez νιώθει την πίεση

Ο μεγάλος τελικός του MotoGP πλησιάζει όλο και περισσότερο, με τον Marc Marquez να νιώθει τη πίεση για τη κατάκτηση του τίτλου.

Ο Ισπανός αναβάτης της Honda, πηγαίνει στη πίστα της Valencia με μια μεγάλη διαφορά από τον Andrea Dovizioso. Ο Marquez μπορεί να απολαμβάνει μια απόσταση 21 βαθμών, όμως όλα μπορούν να γίνουν στον τελευταίο αγώνα.

Η πίεση είναι πάντα ένας παράγοντας που παίζουν ρόλο παρά το γεγονός πως έχει το πάνω χέρι. Όμως για εκείνον, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Φυσικά και είναι λογικό να νοιώθω λίγη πίεση με τόσα που παίζονται, αλλά ειλικρινά ένοιωθα πίεση σε όλο το δεύτερο μισό της σεζόν. Και το γεγονός ότι καταφέραμε και διαχειριστήκαμε δύσκολες καταστάσεις, όπως την τελευταία φορά στην Valencia, μου γεμίζει αισιοδοξία. Μου αρέσει η Valencia. Είναι μια πίστα με αντίστροφη φορά από τους δείκτες του ρολογιού και σ’ αυτές συνήθως τα πηγαίνω καλά. Φυσικά είναι καλό που έχουμε τη διαφορά στη βαθμολογία. Αλλά δεν θέλω να κάνω υπολογισμούς κτλ. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο και δεν πηγαίνουμε στην Valencia με επιπρόσθετη αισιοδοξία. Θα έχουμε την ίδια νοοτροπία και θα δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε γρήγοροι από τις ελεύθερες δοκιμές.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles