spot_img

O Ricciardo θα ήθελε για teammate τον Alonso ή τον Hamilton

O Daniel Ricciardo εξέφρασε την άποψή του, πως η McLaren θα ήταν ταχύτερη με άλλον κινητήρα, ενώ μίλησε και για τον Fernando Alonso.

O Αυστραλός έρχεται μετά από δύο εντυπωσιακές εμφανίσεις σε Βέλγιο και Ιταλία, κατακτώντας την 3η και την 4η θέση αντίστοιχα. Ο Αυστραλός δείχνει πιο δυνατός από ποτέ, όμως δεν έχει το δυνατό μονοθέσιο που θα ήθελε.

Η McLaren από την άλλη μπορεί να έχει ένα πολύ καλό μονοθέσιο, όμως η κινητήρια μονάδα είναι πολύ κατώτερη των Mercedes, Ferrari & Renault. Τώρα, ο Ricciardo έρχεται να δηλώσει, πως με οποιονδήποτε άλλο κινητήρα, η ομάδα του Woking θα ήταν πολύ ταχύτερη.

Δυστυχώς, η Honda δεν κατάφερε να κάνει το μονοθέσιο της McLaren αρκετά γρήγορο με αυτούς τους κινητήρες. Οπότε, εάν αποφασίσουν να βάλουν έναν κινητήρα Renault ή οτιδήποτε άλλο, τότε αυτόματα θα γίνουν πολύ ταχύτεροι. Το μονοθέσιο από μόνο του δείχνει πολύ γρήγορο. Πρέπει να είναι πιο δυνατοί την επόμενη χρονιά.

Ο Αυστραλός μίλησε με βάση τη λογική και για να λέμε την αλήθεια δεν έχει και άδικο στα λεγόμενά του. Όμως, έχει και ένα παράπονο. Δεν του αρέσει η κατάσταση στην οποία είναι ο Fernando Alonso και θέλει να τον δει ξανά με κορυφαίο μονοθέσιο και όχι μόνο.

Συμπαθώ πολύ τον Fernando για να πω την αλήθεια και τον σέβομαι πολύ ως οδηγό. Θα ήθελα να τον δω να υποφέρει λιγότερο στην πίστα και ξανά σε κορυφαίο μονοθέσιο. Θα ήταν πολύ ωραίο να τον έχω ως teammate μια μέρα. Αυτόν ή τον Hamilton.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles