spot_img

Ο Rosberg μιλά για τις αδυναμίες των Vettel και Hamilton

Ο Nico Rosberg πιστεύει πως οι Sebastian Vettel & Lewis Hamilton είναι πολύ δυνατοί, όμως έχουν και τα αδύνατα σημεία τους.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2016, μίλησε για τη μεγάλη μάχη του φετινού τίτλου. Με 11 αγώνες να έχουν συμπληρωθεί, ο Vettel προηγείται με 14 βαθμούς από τον Hamilton, με τη μάχη να ανάβει πάλι στο Spa το ερχόμενο σ/κ.

O Rosberg πιστεύει πως οι οδηγοί της Mercedes έχουν το μομέντουμ προς το παρόν, αλλά τόνισε τις αδυναμίες των δύο διεκδικητών.

Ακόμα πιστεύω πως ο Lewis και ο Valtteri έχουν το πάνω χέρι, καθώς έχουν το καλύτερο μονοθέσιο στα μεγάλα stint. Αλλά η Scuderia πάντα βρίσκει τρόπο να απαντήσει, όπως έκανε στην Ουγγαρία. Και ο Sebastian και ο Lewis έχουν μικρές αδυναμίες. Η μεγαλύτερη δύναμη του Sebastian μπορεί να γίνει και η μεγαλύτερη αδυναμία του όπως είδαμε στο Baku. Είναι πεπεισμένος πως είναι πάντα ο σωστός. Ο Lewis από την άλλη, χάνει λίγο στη σταθερότητα. Κάποιες φορές έρχεται στη πίστα και μέσα στο κεφάλι του, δεν είναι 100% εκεί. Όμως, η νοοτροπία του εξακολουθεί να είναι η μεγαλύτερη δύναμή του.

Ο Nico Rosberg απολαμβάνει πλέον τη ζωή του μακριά από την F1, ενώ πρόσφατα ξεκίνησε ένα νέο μονοπάτι στη ζωή του ως vlogger.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles