spot_img

O Rossi θα ταξιδέψει στην Aragon

O Valentino Rossi είναι έτοιμος να επιστρέψει στους αγώνες, μετά από δοκιμές που πραγματοποίησε στο Misano, παίρνοντας το ΟΚ των γιατρών.

Τελικά, ο Γιατρός φαίνεται πως έκανε και πάλι το θαύμα του. Μόλις 22 ημέρες μετά τον τραυματισμό του σε προπόνηση, ο Vale είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Οι γιατροί έκαναν λόγο για απουσία της τάξεως 30-40 ημερών, ο Lin Jarvis έλεγε «είναι ουσιαστικά αδύνατον να είναι ο Valentino στην Aragon», όμως να που διαψεύσθηκαν.

Ο Rossi ήθελε σαν τρελός να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν και τις τελευταίες δύο ημέρες βρέθηκε στο Misano, ώστε να κάνει δοκιμές και να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται. Μόλις χθες, ο Vale αποφάσισε πως θέλει να βρεθεί στην Αραγονία και σήμερα πήρε το ΟΚ από τους γιατρούς, έπειτα από μια σειρά εξετάσεων.

Την  Τρίτη έκανα 20 γύρους, ενώ την Δευτέρα μόνο 2 και πήρα τις απαντήσεις που ήθελα. Εν τέλει το τεστ που έκανα ήταν θετικό. Θέλω να ευχαριστήσω τον Dr. Lucidi και την ομάδα του που με βοήθησαν ώστε να αισθάνομαι το λιγότερο δυνατό πόνο στο πόδι. Προφανώς και μετά το τεστ πονούσα, αλλά σήμερα το πρωί που έκανα εξετάσεις στον Dr. Pascarella, τα αποτελέσματα ήταν θετικά.  Έτσι αποφάσισα να πετάξω για την Aragon και θα προσπαθήσω να οδηγήσω την Μ1 μου αυτό το σ/κ. Αν πάρω το πράσινο φως την Παρασκευή, θα έχω την αληθινή απάντηση για την κατάστασή μου μετά το FP1, διότι η οδήγηση με την Μ1 θα είναι πολύ μεγαλύτερη πρόκληση. Θα δούμε. Θα σας δω όλους στην Aragon.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles