spot_img

Ολοκλήρωσε δοκιμές με την United Autosports o Alonso

O Fernando Alonso δεν έχει σταματήσει να πηγαίνει από πίστα σε πίστα, καθώς ολοκλήρωσε δοκιμές και με την United Autosports.

Κατευθείαν μετά το Rookie Test του WEC στη πίστα του Μπαχρέιν με την Toyota, ο Ισπανός έφτασε στην Ισπανία και την Aragon, ώστε να δοκιμάσει για δεύτερη φορά σε τρεις ημέρες πρωτότυπο αγωνιστικό. Αυτή τη φορά βρέθηκε στο τιμόνι ενός LMP2 της Ligier, με το οποίο θα αγωνιστεί τον ερχόμενο Ιανουάριο στις 24H της Daytona.

O Alonso συμπλήρωσε 98 γύρους στην Ισπανική πίστα ή αλλιώς 483 αγωνιστικά χιλιόμετρα, ενώ το πρόγραμμα της ομάδας ήταν γεμάτο. Όταν συνήθισε πλέον το αγωνιστικό, δοκίμασε τα δύο αεροδυναμικά πακέτα υψηλής και χαμηλής κάθετης δύναμης, έκανε stint με πολλά καύσιμα, αλλά και γύρους κατατακτηρίων.

Στο γκαράζ της ομάδας ήταν και ο πολύπειρος Felipe Albuquerque, ο οποίος ήταν εκεί για να δώσει τις καλύτερες απαντήσεις που χρειαζόταν o Alonso ώστε να μάθει το JS-P 217.

O Nando θα πάρει μέρος στις 24H της Daytona στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος της IMSA με την United Autosports, ενώ για teammates θα έχει τον Lando Norris και τον Phil Hanson

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles