spot_img

Παράπονα για τα ελαστικά έχει ο Rossi

O Valentino Rossi έδειξε το δάχτυλο στη προμηθεύτρια του MotoGP, καθώς πιστεύει πως έχει αλλάξει τη δομή των ελαστικών.

Ο Ιταλός αναβάτης της Yamaha είχε ένα απογοητευτικό τριήμερο στο Motegi, καθώς ήταν εκτός ρυθμού από τη πρώτη στιγμή. Και σα να μην έφτανε αυτό, στον αγώνα είχε πτώση στη στροφή 7 και για δεύτερη σερί χρονιά εγκατέλειψε τον αγώνα.

Ο Rossi ρίχνει το μπαλάκι στην Michelin, καθώς πιστεύει πως έχει αλλάξει την δομή των ελαστικών της, ειδικά στο βρεγμένο.

Σε σχέση με πέρυσι, μου φαίνεται ότι ο σκελετός του πίσω είναι πιο μαλακός. Αυτή είναι η αίσθησή μου αν και η Michelin λέει ότι δεν είναι έτσι. Αυτό όμως πιστεύω. Όταν νιώθεις διαφορετικά στην οδήγηση, σημαίνει ότι κάτι έχει αλλάξει. Το αρνούνται όμως και πρέπει να βρούμε τι γίνεται. Αν δουλεύουν με την Honda και την Ducati, τότε το πρόβλημα είναι δικό μας.

Την γνώμη του την ενισχύει ο Vale, λέγοντας πως το πρόβλημα δεν είναι μόνο στην M1 του 2017, αλλά και σε εκείνη του Zarco του 2016.

Ακόμα κι Zarco με την περσινή μοτοσυκλέτα, που είναι καλή στο βρεγμένο, είχε πολλά προβλήματα στους τελευταίους 5 γύρους κι έριξε το ρυθμό του 3-4s στο γύρο. Τα ελαστικά δεν δουλεύουν με την Yamaha, ούτε την παλιά, ούτε την καινούργια. Έχουμε κάποιες ιδέες και πρέπει να τις συγκρίνουμε με τις Michelin.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles