spot_img

Πρόωρο διαζύγιο Sauber με Honda;

Φήμες της τελευταίας ημέρας, αναφέρουν πως η Honda τερμάτισε το συμβόλαιο που είχε υπογράψει με την Sauber για το 2018.

Πριν καν καλά καλά ξεκινήσει η συνεργασία των Sauber και Honda φαίνεται πως μπήκε ένα πρόωρο τέλος στην συνεργασία τους. Όπως αναφέρουν φήμες, η ίδια η Ιαπωνική εταιρία ακύρωσε το συμβόλαιο που είχε υπογραφεί τον Απρίλιο, καθώς δεν ήταν ευχαριστημένη με τον τρόπο διαχείρισης της Ελβετικής ομάδας.

Επιπλέον, οι κακές γλώσσες λένε πως το συμβόλαιο δεν είχε ποτέ ολοκληρωθεί και τον τελευταίο καιρό η διοίκηση της ομάδας ψάχνει εναλλακτική στο θέμα κινητήρα.

Αυτό συνδέεται με την αποχώρησης της πρώην επικεφαλής, Monisha Kaltenborn, η οποία έφυγε από την ομάδα πριν το GP το Αζερμπαϊτζάν. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνη ήταν που είχε κάνει το deal με την Honda, όπως κι επίσης ήταν δική της κίνηση το να αγωνιστεί η Sauber φέτος με κινητήρες Ferrari του 2016.

Αν τα βάλουμε κάτω, θα δούμε πως η διοίκηση της Sauber απέλυσε την Kaltenborn, καθώς δεν είχαν τις ίδιες βλέψεις για το μέλλον και διαφωνούσαν στη κατεύθυνση που ήθελαν να ακολουθήσουν. Αυτό ρίχνει αρκετό φως στην όλη υπόθεση, με το διαζύγιο να μην έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

Εάν ισχύει όμως, τότε η Honda μένει με μόνη επιλογή την McLaren και εάν η ομάδα με βάση το Woking σπάσει τη συνεργασία, τότε οι Ιάπωνες θα τεθούν εκτός F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles